måndag, november 07, 2011

Är helt slut. Min kropp är mos. Det är den tiden på månaden. Omskrivning ngn? Idag är det påfrestande att vara hemma med småbarn. Och värre ska det bli. Både A och jag ska få sprutor snart. jippi.

Skön helg annars. Lördag fn simmades det. A somnade på vägen hem o sov som en stock i drygt två timmar. Woho!
Lunch och lite TV för päronen. Vi fixade lite i hemmet och lagade kyckling marengo. Efter middagen tog vi oss ner på Isle of Dogs för att kolla in fyrverkerier då det var bonfire night. Sådär lyckat mest pga musik på enormt hög volym. Vi fick backa rejält för att skydda A. Efteråt hade vi riktigt trevligt. Vi hängde helt enkelt med James o Sarah hemma hos dem.

Söndagen var rätt intensivt på sätt o vis. L cashade in två att de presentcheckar han fick i födelsedagspresent: sovmorgon t 11 och lyxfrukost. Så jag o Albert gick upp, käka, fixade oss, gick t lekplatsen (där var BARA pappor) och köpte tidning o pain au chocolat. Väl hemma möttes vi av en utslvd fader. Till brunch blev d hemmagjord eggs benedicte, apelsinjos, te och nämnda chokladbröd. Mums! Har lärt mig ett trick att pochera ägg i plastfolieknytten vilket blir jättebra och enkelt. Hemmagjord holladaiae är inte heller längre ett stressmoment. Gott blev det. Tvätt, fix, långkok och umgänge blev det sedan.

Inga kommentarer: