lördag, oktober 27, 2007

världens bästa lovisa

även känd som min räddande ängel som gör livet värt att leva. tack.
(och ja, min kamera spegelvänder text)

torsdag, oktober 25, 2007

då får väl berget komma till...

Jag sitter vi en uteplats till Bostadrättsföreningen över gatan. Med datorn. Varför? Jo därför att det är problem med en kable till mitt hem så där finns inget internet. Skulle ha fixats igår, senast. Men icke. Stöööörigt. Här finns en hotspot så här har jag tillgång. Om knappt två timmar tentar jag. Och sedan ska jag skriva 15 sidor på tre dagar. Jippi. Och ja - jag suger fortfarande.

tisdag, oktober 23, 2007

Börjar bli tjatig

Jag vet. Men vad ska jag göra. Känner inte alls igen migsjälv och förstår inte vad som händer. Men en sak är säker. Jag får inget gjort. Jag är apatisk. Jag är trött. Jag kan bara sitta och stirra på mina böcker och inte lyfta ett finger trots att jag vet att jag måste. Varför? Detta håller inte. Och ni skulle se d emörka ringarna jag har runt ögonen... Något stämmer inte.

Lyckades iaf fixa lite inför tentan i övermorgon. Skall fortsätta med det efter jag satt igång en tvätt, duschat och packat. OChd et med en kopp kaffe till.

måndag, oktober 22, 2007

Opraktisk kombination

Ibland kombineras två besvärliga känslor: lätt stressad panik över att inte fått tillräckligt mycket gjort och en enorm tröghet och motvilja till att sätta igång. Opraktiskt är det minsta man kan säga. Målet idag är att göra en uppstasplan. Att strukturera arbetet. Egentligen inte så jobbigt, men jag vet att det kräver en viss ansträgning OCH att jag tänker. OCh av någon anledning vill jag bara inte. Kan inte minnas sist jag känt mig så svårtstartad. Hela denna terminen har varit så. Suck.

söndag, oktober 21, 2007

Besök

Vi har besök. Dte är mycket trevligt. Ida och Sven kom på fredag förmiddag varpå vi åt lunch tillsammans innan de gav sig ut på stan (Oxford Street naturlich). På kvällen träffade vi Linus på Brick Lane (vi åkte dubbeldeckare dit). Vi åt god "curry" och pratade innan vi gick upp till bagelbageriet och fixade frukostbröd till helgen samt ostkaka (mums). På lördagen var vi mycket duktiga och promenerade hela vägen in till Tower Bridge och Towern, över London Bridge till Borough Market för att fixa lunch som vi åt vid Southwark cathedral (jag åt bratwurst med sauerkraut). Vi han även vidare till Shakespear's Globe och till St Paul's (där vi skulle ta Mary Poppons foton) och till slut bank. Medans Sven och Ida gjorde the West End på kvällen såg vi rugby och åt pizza med James och även Gloria. Sydafrikas nationalvisa är cool. Kan nog tänka mig att se mer rugby i framtiden. Idag tittade vi inredning på Tottenham Court Road medans Ida och Sven gjorde Greenwich- Sedan träffades vi och åt Sunday Roast (denna gång på Booty's) och hade trevligt. Dessutom blev det chocolate sponge med glass (MUMS!) till efterrätt. Nu är det Westminster och Buckingham Palace som gäller för de gästande två medan vi slöar.