torsdag, maj 17, 2007

Antligen

Igar utbyttes kontrakt mellan Linus och dem han koper lagenhet av, vilket innebar att saken (i princip) ar klar. Naturligtvis finns det marginal for fuck ups (detta ar England trots allt) men det BORDE ga bra nu. Inflyttningsdatum ar midsommarhelgen. Skall bli hur bra som helst. Bara inget meckar sig.

Hade en trevlig barrunda igar i Shoredich med Ariadne. Vi pratade lange och val. Det finns ratt mycket utrymme i 14 ar. Men vi pratade inte bara om vad som varit. Jag kom hem strax fore ett med ett antal drinkar bakom vasten.

onsdag, maj 16, 2007

PUB * 2

Forsoker verkligen vara duktig student. Gar upp samtidigt som Linus var morgon och forsoker polugga tills han kommer hem. Men ibland gar det riktigt trogt. Konstigt att man kan kann sant motstand mot att studera saker man tycker ar intressanta...

Vi var pa var lokala pub igar med Matt och James. Det var trevligt coh jag drack Irish Coffee (kanske mindre smart kl 22). Det gar framat med lagenheten men det ar anda ett kionstigt system har. Osakerhet t o m sista sekunden. Mycket oeffektivt skulle jag vilja pasta. Men hall tummarna!

Ikvall ska jag traffa min basta van fran mellanstadiet (typ) Ariadne. Vi har inte setts pa 14 ar sa det ska bli spannande. Hoppas vi har nagot att prata om. Ja, vi borde iaf kunna mjoka 14 ar till nagra timmars samtal. Nagon bar pa Brick Lane blir dte iaf. Kanns dekadent med tva kvallar i rad under arbetsveckan.

söndag, maj 13, 2007

Det var battre forr?

Igar sag jag Schlagerfestivalen - nagot manga andra ocksa gjorde skulle jag tro. Och storsta nojet var att lyssna pa den annars tradige Terry Wogan kiommentera pa ett ytterst foraktfullt satt. Schlagerfestivalen ska innebara helt outrageous nummer som man inte vet om man ska hata eller alska (ex Ukraina - var det en lat? hur mkt text var dar? var sjalva uppdradanted oraknbart mycket mer underhallande an sjalva laten?), men sa vitt jag minns det aven nummer som man kunde kanna: Fan den var bra (alltsa, iaf upplyftande och engagerande pa ngt satt). Men igar var det bara nagra latar som hade underhallningsvarde 1, och ingen som jag egentligen tyckte borde vinna for att dne var typ bra. Jag har ett klart (eller sa klart det kan vara nar det kommer till Schlagerfestivalen) minne om att dar brukade finnas en handfull BRA latar varje ar. Kan det vara sa att detta ar var ett bottennapp och att det var battre forr?

Sverige lyckades anda hora till de battre ur min synvinkel i allt sitt 70-talspoppande, men knappast sa att jag kande: HEJA. Jag rostade dock pa dem bara darfor att jag kunde (jag befann mig ju inte i Sverige, he he). Men kul att se anda. Men, jag blir fundersam.

Sedan en tanke till. Jag uppskattar visserligen iroiska kommentarer men detta med blockrostande ar knappast nagot nytt och inte heller isolerat till balkanstaterna eller de gamla "satelitstaterna". Vi ar alla skylldiga till att rosta pa det som ar oss mest nara. Men en rosterna racker inte till blcoktillhorigheten och da rostar man pa det man tycker ar bra; lader ger anda andra lander an de typiska hoga poang. Serbien vann INTE framst pga blockrostning - det var bra manga andra som rostade pa dem som inte "behovde". Och sa kan jag inte lata bli att kanna mig lite hoppfull nar gamla krigsmotstandare rostar pa varandra.