onsdag, juli 01, 2009

Det går framåt

Kontakatde min person på Överhuset en vecka efter festen ang möjlighet att få en lite guidad tur och kanske träffas och prata lite om hur man fixar jobb. Svaret blev en inbjudan till att träffa Ledamoten för att diskutera karriär! Har därför en tid att träffa denna och en researcher i Parlamentet: om vädret tillåter blir det drinkar på the Lords' Terrace. Vad som än händer så får jag den upplevelsen!

Jag har dessutom fått praktikplatsen på Hansard Society. Jag börjar på måndag (vojme!) och får ledigt för den kommande Sverigeresan.

tisdag, juni 30, 2009

Paus

Det ar lite mycket nu som ni kanske anar pa franvaron av inlagg. Jag far helt enkelt aterkomma nar jag har tid att andas igen, antagligen efter den 18 juli.

söndag, juni 28, 2009

Lisahelg

På fredagen kom Lisa med tåg från Cambridge. Hon kom för att umgås och hjälpa mig fixa brudklänningen. Vi åt middag tillsamamns samt B&J och tittade på TV. På lördagen passade vi på att äta brunch på Vesuvio och ta en tur till Canary Wharf. Det blev lite shopping och så titt på möjliga kostymer till Linus. Resten av dagen ägnades åt att laga Lammstek & att fixa underklänningen. Lammsteken (med antjovis!) blev urgod. Klänningen tog sin lilla tid och jag fick vid ett tillfälle stå stilla rakt upp och ned i ca 1,5 h. Lite jobbigt. Men värt dte då professionella och perfektionistiska Lisa gjorde ett dunderjobb. Underklänningen är nu nålad/troklad och väntar på att jag ska sy ihop den. Dte får vänta lite. Lisa åkte vid lunch på söndagen och då passade jag och Linus på att åka in till staden för att fixa lite saker. Jag behövde nålar och han titta in på T M Lewin.