tisdag, april 28, 2009

Generalkratta

Idag lyckades jag med konststycket att trampa fel när jag utförde rörelser på mitt steppass. Problemet är att jag tramapde fel från en höjd (dvs inte helt på trappen) och ramlade baklänges till marken istället. Hepp. Högerfoten fick sig en törn (gör ngt ont att gå på den) och handen jag tog emot med är stel men inget allvarligare än så skedde. Och min stolhet fick sig också en smäll. :) Försökte stana kvar och göra lite pilates, mem det gick så där, Dte är överaskande vad mkt press foten utsätts för även när man inte står/går på den. Håhåjaja. Nu är jag hemma (sedan ett slag) och ska äntligen få i mig mat innand et är dags att prata med Lovisa! Jippi!

måndag, april 27, 2009

Izzard

Vilken lyckad kväll! Teatern var cool i en del av Islington vi aldrig varit och har de annat schysst att se är det värt att åka dit lite tidigare och äta grillat och dricka gått före. Det var en mindre lokal och vi kom väldigt nära scenen, mitt på raden. Och föreställningen var GRYM. Jag skrattade nästan non-stop i 1,5h. Hade ont i halsen efteråt. Tror han testade material - vi fick höra/se tydligt impro och mer genomarbetade saker. Jag blev inte det minsta besviken, och ser fram emot decemberföreställning, även om den kommer att vara annorlunda.

söndag, april 26, 2009

Blandat

Bloggen tar verkligen stryk av att jag har ett "jobb" att vara på under dagarana. Kunde varit värre. Det går helt ok på praktiken. Arbetar på och fick ok på dte jag gjort hittills. I fredags tog jag tom ett glas (pimm's!) med kollegorna efter jobbet innan jag mötte upp med Linus.

Solen fortsätter mot all förmodan att lysa och lördagen promenerade vi omkring i Shoredich. Vi tittade lie på cycklar, lite på möbler och åt antipasti på Colombia Road. Mums (fast lite dyrt och intressant service). Vi fick ta oss till Waitrose för lite komplettering innan vi sedan kunde åka hem och ta en rätt lugn kväll därhemma.

Idag har vi haft gäster på Marathon Watch (de springer förbi precis här utanför). Trevlig sällskap, mat och dryck och en solig balkong att sitta på. Kan jag leva med. Och ikväll ska vi på Eddie Izzard!