lördag, juni 02, 2007

Oh what a beautiful morning...

Har varit uppe i en timme och hunnit ga till affaren och kopa brod och smoothie (lyx). Solen skiner och det ar varmt. Helt underbar dag. SKa se till att njuta av den tillsammans med Linus innan det bar av till Lund imorgon och tentan hagrar ondskefullt. VAd sags om frukost pa balkongen?

fredag, juni 01, 2007

Orkar inte mer

Jag har just avslutat en genomgang av de 12 redovisningsprojekt vi gjort under terminen. LAst och antecknat i lagboken. Min arm ar slut. Min hjarna ar slut. Nu far det vara nog. Lite matlagning. Lite nojaslasning. Och sa smaningom kommer val Linus. Jag hoppas verkligen jag lart mig nagot de senaste veckorna...

torsdag, maj 31, 2007

Faktiskt nojd

Jag har just avslutat det jag foresatt mig idag. Pluggmasiigt alltsa. Och lagat mat. Inte illa. Ska nu satta mig och lasa mer (som jag inte hunnit tidigare) och kanna mig nojd med migsjalv. Mycket trevligt.

Choklad

Nu kanner jag stressen - inte manga dagar kvar. Usch och fy. OCh har en hel del kvar att gora. Skamde bort mig sjalv lite igar kvall. Linus och jag var pa prommenad efter maten och da kopte vi efterratt: chocolate pudding (vilket innebar en gosig chokladkaka som serveras varm med chokladsas och chokladbitar pa. Mmmm... Det sover man gott pa. Typ.

onsdag, maj 30, 2007

Jag rockar annu mer

Gissa vems hemuppgift blivit uttagen till typsvar for ab-uppgift. Ratt! Iofs vill de stryka ett uttryck (strukturellt systematiskt) sa att folk inte ska tro att man behover anvanda svar ord for att fa bra resultat. Kan jag val leva med aven om jag valde att skriva just sa for att det uttryckte det jag menade och inget annat. Far en att kanna sig mycket elitistisk. :)

tisdag, maj 29, 2007

Jag rockar ARL

Sedan jag lamnade in min hemtenta i Allman Rattslara (ARL) i borjan av manaden har jag kant mig lite orolig och lite illa till mods. JAg visste inte alls vad som forvantades av mig (borde kanske kollat gamla uppgifter), jag tyckte inte det jag skrivit var fantastiskt bra, jag hade knapphandigt med referenser till kurslitteraturen och jag kande att jag var ute pa mycket hal och tunn is nar jag teoripolitiskt klassificerade artikelforfattaren. Men det gick tydligen hgem! Idag kom resultaten och jag fick 46/50 - vilket innebar att jag bara behover 4 poang pa rattshistorietentan i augusti for att klara hela 10pkursen, och 34p for att fa AB. Kanns gott och jag ar full av fortroende nar jag nu ska satta mig att plugga (det kanns som lange sedan sist) och kan saga att det ar T minus 164h och 42min till tentan.

måndag, maj 28, 2007

Fan ta dem

I förra veckan fick vi ngt irriterande information. Uppsägningen av hyresgästen (till den nya lägenheten) som skulle ha gjorts per hand i april gjordes fel vilket innebär att uppsägningen var ogiltig. Det var precis så att vi lyckades få igenom en giltig (peppar peppar) uppsägning denna gång (var mäklare var och lämna den i handen på hyresgästen at uthyrarna för att vara säker). Något svettigt och besvärligt. Jag ställer mig mycket skeptisk till uthyrarnas sätt att bete sig. Narpå bedrägligt betende. Frågan är om vi kan göra något åt dem. Det får ske senare. Nu ar iaf inflyttningsdatumet uppflyttat en månad (23-17 Juli) och efter mycket besvär har vi även lyckats boka om föräldrarnas biljetter hit (de skulle komma och hälsa på i Juli) så att de kan komma när vi har lägenhet att husera dem i. En annan bra grej med det (man maste ju försöka) är att midsommarhelgen inte blir så stressig som vi hade trott. Nu kan vi i lugn och ro åka till Wimborne och dop pa söndagen. Kanske till och med passa på att se Dorset lite när vi ända är där. Vi får se.

Det är Bank Holiday idag vilket innebär att alla ar lediga och Linus är hemma. I helgen var vi faktiskt på IKEA for att kolla upp saker och köpa några smågrejer som vi ända behover till flytten. Vi har köpt porslin, lite köksgrejer och två krukväxter. Bästa var att vi hade med oss en dramaten som vi köpte på vägen dit och som vi kunde frakta allt i på vägen hem. Bästa iden och nu är man verkligen pensis. På kvallen var jag hos Sian och åt onyttigheter samt såg Clue. Linus var på en Pub i närheten med några vänner och vi kunde ha sällskap hem. Trevligt.

Igår tränade vi. Jag känner mig riktigt duktig efter 10+30 min springande (ca 6 km) och ordentlig styrketräning. Allt avslutades med ett pass i bubbelpoolen. Mmmm. Vi köpte ingredienser till milkshake på ASDA (och även mat) och provade på kvallen på att göra tobleronemilkshake. Det gick så där. Lite rinning och kanske lite for söt. Men practise makes perfect. Vi såg även Hot Fuzz som jag tyckte var jättebra faktiskt. Snygg typ parodi på polisaktionfilmer. Många bra skådisar. Kan defenitivt rekommenderas. Idag ska vi städa. Booooring.