fredag, augusti 08, 2008

Sommarsommarsommar

Hade hittills inte lyssnat på ett endaste sommarprogram på P1, trots att jag tycker att det är en av "sommargrejerna" och ofta intressant och bra. Har liksom sällan funnits tillfälle att ta sig den tiden. Men så var dte städdags - och då passar det ju perfekt. Började med Björn Ulveaus till undanröjningen, Leif Sylberski till början av städet och över lunch och just nu är det Robyn som fick pausa pga dammsugaren. Det är intressant och schysst, men jag märker även att jag är väldigt emotionell av mig. Iaf just nu.

Är iaf färdigstädad nu och skall ägna min energi åt att förbereda maten inför ikväll. Om jag har tur kan jag även hinna med kraftgång och dusch innan det bär av till flygplatsen.

torsdag, augusti 07, 2008

Bihålsblues

Kände imorse när jag vaknade hur tunga mina buihålor var. Bestämde mig därör för att pröva på Linus nässköljare. Sist gick dte inte alls för jag vara alldeles för täppt. Imorse fungerade det, men det k'ndes i bihålorna. Oj, vad trånga de var. Skall försöka köra regelbundet nu framöver för att slippa bli sjuk och ordentligt täppt. Hoppas det fungerar. Annars kan jag bara konstaera att jag är oerhört trött (mörk under ögonen) och sover oroligt (mardrömmar och drömmar i stora lass). Kan nog vara stressymptom, eller så är jag inte helt kry, eller en kombination. Ska iaf vara uppmärksam. Har under dagen lyckats få färdigt min cross-reference mellan direktivet, engelsk och svensk lagstiftning. Nästa steg altså. Orkar jag inte påbörja idag. Imorgon ska jag städa och på kvällen möta upp på flyplatsen.

onsdag, augusti 06, 2008

Just back from the North Pole

Sian och jag bestämde för ett slag sedan att vi skulle föröska hitta oss en pub, som kändes hemma, var lika nära bådas hem och till vilken vi kunde gå regelbundet; en pub so kunde vara vår, Förra gången var vi på West India Quay och Brown's, ett trevligt ställe men kedja och relativt skälslöst. Efter lite googlande hittade jag ett antal alternativ varav vi prövade ett idag. The North Pole ligger på en sidogata till Westferry Road och är fullstndigt opretantiös. EN riktig pub med vanliga människor. Lite skabbig. Ful inredning. Mest män. Men riktit trevligt, bra pris och bekvämt att sitta och prata i ett antal timmar. Båda kände tat vi redan lyckats hitta rätt och ska nu börja besöka den regelbundet för att se om den håller även i längden. JAg har goda förhoppningar. Nu ska vi se om vi lyckas bli igenkända och lär oss några namn.

Baby steps

Känner mig fortfarande hängig. Igår nästan febrig. Men det ordnar sig. Var iaf rätt flitig igår (och lekte med Hackintoshen...) och fick läst det jag skulle, spånade på idéer att arbeta kring och insåg mina nästa steg i arbetet. Vilket i sig är bra. Antar jag. SÅ nu ska jag fortsätta på den linjen och försöka hinna få saker gjort innan mor och far kommer på fredag. Ikväll ska jag till puben med Sian (vi ska pröva på en ny). Hoppas den är schysst.

måndag, augusti 04, 2008

F***ing jävla ledvärk

Det är högsommar (enligt kalendern) men ändå spökar mina leder idag. Vet inte om dte beror på regnet eller på att jag tycks hysa ngn slags infektion i kroppen (hals och öron är svullna), men ont har jag. Måste komma ihåg att kontakta vårdcentralen och se om de fått ngt besked om min röntgen i januari. Detta suger.

Status:

cat
more cat pictures

Det är måndag morgon

och mitt huvud känns så tungt. Varför det? Jo, för att jag är trött, trots en väldigt slapp helg generellt sett. Har nog inte sovit ordentligt på ett slag. Drömmer mycket vilket inta alltid är så vilsamt. Sedan har jag börjat känna Uppsatsstressen parad med Olusten. Hjälper då inte när man upptäcker att man, förutom SOU:n, har lika många till AD domar kvar (jag hade missat att få hälften utskrivna) :'(. Men jag kämpar vidare. Så fort maten kommit ska jag ta mig en kraftgång för att få energi.

I Fredags firade vi Linus med vänner, som sagt. Det var gott på restaurangen. Vilka köttbitar! Men skaldjurstillägget var inte särskilt imponerande. Det enda jag saknade var kycklinglever. Vi hade två timmar på oss att äta så mycket man ville, och jag kan lova att jag blev mätt. Efter maten gick vi först till en pub, var efter några avvek, och vi gick vidare till nattklubben. Tyvärr var där en sådan lång kö när vi väl kom fram att det inte var värt det. Vi hamnade istället på Hoxton Hotel Bar som var riktigt schysst även om personalen i baren inte var fantastisk. Framför allt skulle jag inte ha ngt emot att bo där ngn gång i framtiden. Och det verkade inte ens farligt dyrt. Det blev diock inte särskilt sent, och ingen dans.

På lördagen gjorde vi mest ingenting. Lagade mat. Annars spelade vi Mariokart och jag läste. Alldeles lagom.

Vi skulle egentligen tillbringat söndagen i Regents Park på festival. Men eftersom vi båda var buttertorskar och vädret var fruktansvärt oinspirerande så ändrade vi oss på vägen dit. Vi hoppade sonika av i Canary Wharf och gick hem (efter besök på Waitrose). Sedan slappade vi likt lördagen (nja, jag sov lite siesta och spelade lite mindre Mariokart, men annars).

Nästa helg är föräldrarna här så det blir lite mera aktivt då. :)