torsdag, september 17, 2009

CV

Arbetade i Mandags pa en ansokan for arbete hos riksdagens talman. Jag fixade och skrev, gick igenom CV och brev med bade handledare har liksom hogsta chefen. Men det gick inte, har inte ens fatt chans till intervju. Sa skulle jag visa mitt CV for en arbetskamrat idag och upptackte, ve och fasa, att en del av de andringar jag gjort for att fixa CV:et inte sparats ordentligt, vilket innebar att det bara var halvandrat och darigenom inkonsekvent. Stoooorigt! Med slarviga CV:en kan man glomma att fa en intervju. Suck! Nar jag blir sysslolos igen om nagon vecka ska jag agna en dag at att fila pa mitt CV...

Saker jag laser pa jobbet

Lord Phillips of Sudbury: Chairman, the actual title of the Wireless Telegraphy Bill, have we done that?
Chairman: We have postponed it.
Lord Phillips of Sudbury: Meaning what?
Chairman: We come to it at the end.
Baroness Fookes: As is customary.
Lord Phillips of Sudbury: It sounds abnormally straightforward!

tisdag, september 15, 2009

Semester

Vi har tittat och funderar en del på att klämma in en höstsemester, men haft svårt att bestämma oss samt hitta ngt som passar. Vi vill åka på ordentlig semester efter nyår så denna måste vara lite lagom. Vi hittade så en deal för en minikryssning till Bilbao (man är där i 4h typ), två för en, så det får bli det. SKa bli trevligt. Hoppas vi får se lite delfiner & valar i Biskayabukten. Och att höststormarna dröjer.

söndag, september 13, 2009

SS Atlantica

Glamourous enough?
War ute igår på en tillfällig nattklubb med 30tals-lyxkryssning-tema, SS Atlantica. Av denna anledning tillbringade jag stora delar av dagen emd att försöka finna rätt kläder, frisyr och sminkning för att se 30talsgalmourisk ut. Tycker jag lyckades rätt bra till slut, t o m utan att använda mig av min äkta 30tals bröllopsklänning. Mest nöjd var jag med håret som tog en jäkla tid men till slut blev rätt perfekt (bäst på lokalen tycker jag). Vi gick tillsamamns med Sarah och James efter lite pizza här hemma och frozen raspberry daiquiri gjorda i vår nya KitchenAid blender. Det var trevligt och rätt blandat emd folk (även åldergrupper) dock inte så mycket fart som jag hoppats på. Hade väl också tyckt attd e kunnat anstränga sig lite mer med dekorationen, menmen. Musiken var perfekt, alla mina favoriter (borde varit ung på 30talet - klderna är också rätt stuk för min kropp ju), men andra sångerskan var inte så bra. Vi stannade till runt midnatt och åkte itället ehm till oss där vi åt nygräddade farsvåfflor med glasss och sylt samt snackade lite till.