torsdag, mars 19, 2009

Vissa dagar

Igår var fysiskt sett, en kass dag. Jag mådde illa, hade ont i magen och alltd et som hör till samt kände mig förkylningsaktig. Försökte få saker gjorde ändå. På eftermiddagen tog jag dock en rejäl paus, köpte glass och gick till King Edward's Memorial Park för att sitta i solen vid Thamesen och läsa Les Misérables. Dte var gottgörande. På kvällen blev dte ett dubbelavsnitt Grand Designs.

tisdag, mars 17, 2009

Fullt upp

Har haft det galet fullt upp idag. Föstår inte hur det gick till. Men ibland så kombineras att vara hemmafru, praktikant och arbetsökande på ett intensivt sätt. Förutom lunch hade jag knappt en lugn stund under dagen som avslutades med ännu ett dubbelpass på gymmet. Nu är jag rätt sliten, men på ett bra sätt.

Vårtecken

Peekaboo said the crocusFörsta krokusen i vår balkonglåda.

måndag, mars 16, 2009

Jakten på det perfekta pappret

Är helt slut efter att ha varit på fötterna större delen av dagen. Jag skulle nämligen kolla ett rätt stort antal konstmaterialaffärer för att försöka hitta ett så bra papper som möjligt (och andra delar) åt våra inbjudningar (som skall ut SNART). Jag lyckades med mitt mål med fick avsluta där jag började, alltså en rejäl promenadrunda i centrala London. SOm tur var har vi haft en underbar vårdag med över 15 grader och sol så det var också mkt skönt.

Jag fick en lite paus på bussresa till British Museum och en lässtund i solen utanför muséet innan jag skulle träffa Karin och hennes kompis Fredrik. Det blev sedan en rundtur på dryga timman för att titta på bl a The Elgin Marbles och Rosetta Stenen. Vi avslutade på Candy Cakes uppe på Goodge Street. Trevligt coh gott. Nu är jag bara slut.


Visa större karta

Fotovägg

Photo Wall

söndag, mars 15, 2009

Det är skönt med egen pall

Efter en ordentlig sovmorgon (jag läste tidningen i sängen och drack te) smat lite lyxfrukost begav vi oss till stan. Först skulle vi lämpa av en del saker på Oxfam (att åka tunnelbana med en pall har sina prktiska sidor; sittplats har man alltid), sedan titta papper på Paperchase samt lite prylar på Maples (kom där ifrån med en papperskärare (rotary trimmer). Från Tottenham Court Road begav vi oss till IKEA för några småköp (bl a ramar vi behövde, men ingen lingonsylt ty den var slut :(). Det gick smidigt och det var underbart skönt att ha så lite att bära hem. Vi stannade til på Chili's för middag (revbensspjäll åt mig, men tror jag kan ha fått fel marinad; lite av en besvkelse tyvärr) innan vi pysslade hemma framför The King and I. Nu lyser solen och det är varmt. Är bra sugen på en utomhusdag, men vi har ju bokat in gymmet...