torsdag, november 13, 2008

Tillfresställande

Sitter och arbetar på utredningen åt Institutet. Jag har flyt just nu och känner mig nöjd med mitt arbete. Dessutom är det intressant coh skoj! Men allra bäst av allt är att jag utför arbete som ngn annan vill ha, och kanske tom kommer att ha nytta av. Det är mkt mer tillfredsställande än skolarbete måste jag säga.

Avskedsfest för Mr Thesis

Även om det finns saker kvar att göra (opponering) så ville jag fira att uppsatsen lämnats in. Uppmuntrade därför vänner att komma till våran lokala pub, The Grapes, och ha det trevligt med mig. Mkt nöjd var jag att Chris kom och jag hade mkt trevligt med alla andra med. Några GT, lite madeira (de servera portvin o madeira i SJUKT stora glas där och det är inte mkt dyrare för det!) och en ny drink som smakar Dr Pepper (cola & amaretto = mums) och så mat (fishcakes & dressed crabsmat en varm brownie med glass) skadade inte heller. Sedan gick vi hem i civiliserad god tid när puben stängde vid 11. Mkt lyckat!

onsdag, november 12, 2008

Sovmorgon

Har varit fasligt trött på sistone och har mörka ringar under ögonen. Tror exjobbsarbetet kommit ikapp mig lite mer. :) Men det ordnar sig. Tog därför sovmorgon idag (ngn fördel ska man väl ha av att int ha tt schemalaggt liv). Förmiddagen har gått lite trögt, men jag det ska jag arbeta ikapp i em. Har en jättebunt papper att läsa som jag skrev ut igår. Och måste försöka hitta div dokument som inte visat sig vara omedelbart tillgängliga på nätet. Bah! Men dte ska nog ordna sig. Välsinganad vare Offentlighetsprincipen. :)

Ikväll ska vi dessutom fira uppsatsinlämningen med en kväll på the Grapes. Känns bra. Och imorgon kväll ska jag träna och till puben med Sian. Värsta infödingen jag blivit. ;)

tisdag, november 11, 2008

Möte

Arbetade rätt duktigt igår med projektet även om jag var väldigt trött. På kvällen tränade vi dessutom! Fan vad vi är bra,

Nu ska jag alldeles strax in till Institutet för att träffa handledare ochdiskutera mitt projekt. Lunchmöte. Det var länge sedan!

måndag, november 10, 2008

Sällskapshelg

Det har regnat mest hela helgen, och just nu öser dte ned. LAgom skoj. Menmen. tur att man har gummistövlar!

Vi har haft besök av Linus gymnasievän Magnus och hans sambo Johanna. De kom i fredags och vi har ahft fullt upp sedan dess. Vi tog oss en turrunt South bank i lördags och gjorde lite nya upptäckter förutom lunch på Borough Market (raclette!), Tate och St Paul's. Vi gick nämligen in på stadshuset pga regnet öste ned och det visade sig vara en lyckoträff. Längst upp finns utskiktsplats (innom- och utomhus) och sedan går man ned en jättecool spiralramp till plenissalen frö fullmäktige. Ytterliagre en våning ned fanns en enorm satelitkarta över London man kunde titta (och gå på). Roligt! Dit ska vi gå igen. Senare på daegn fick vi även uppleva snygga fyrverkerier Lord Mayorn till ära. Vi tog oss sedan vidare till Brick Lane för att avnjuta god bangladeshisk mat samt införhandla bagles. Efter en tur hemom åkte vi alla fyra en stund till Chris för att fira hans 30-årsdag. Det var mkt trevligt om än kort!

Igår fick dte bli Greenwick och vi fick tom se lite sol. Tittade in på marknaden innan vi letade SUnday Roast pub. Det blev rätt misslykcat då den pub vi tillslut valde inte var helt bra på det där med mat. Det lät faslit gott och var rätt durt men resultatet var.. inte bra. Delar var brända, andra råa och min köttbit minimal (Linus fick först ingen alls). Dit går vi INTE igen. Man lär så länge man lever. Tröstade oss med att köpa engelska scones på ett abgeri till kvällsvarden (de som jobbade där var dock rätt puckade och det hela tog lång tid.) Trots att mörkret börjat falla och det inte var världens bästa väder tog vi oss upp på observatoriekullen. Dte var lyckat! Spännande att se utsikten på natten OCH coolt med lasern som lyser från observatoriet längst med meridianen norr ut. Trots en till stor del trevlig dag var dte skönt att komma hem, se på TV gemensamt och fricka te och äta mumsscones.

Nu sitter jag och arbetar på projektet och har upptäckt att mkt relevnata delar av RB ändrades bara härom dagen (trots att beslut fattats länge sedan...) Så jag ska lära mig nytt!