måndag, november 10, 2008

Sällskapshelg

Det har regnat mest hela helgen, och just nu öser dte ned. LAgom skoj. Menmen. tur att man har gummistövlar!

Vi har haft besök av Linus gymnasievän Magnus och hans sambo Johanna. De kom i fredags och vi har ahft fullt upp sedan dess. Vi tog oss en turrunt South bank i lördags och gjorde lite nya upptäckter förutom lunch på Borough Market (raclette!), Tate och St Paul's. Vi gick nämligen in på stadshuset pga regnet öste ned och det visade sig vara en lyckoträff. Längst upp finns utskiktsplats (innom- och utomhus) och sedan går man ned en jättecool spiralramp till plenissalen frö fullmäktige. Ytterliagre en våning ned fanns en enorm satelitkarta över London man kunde titta (och gå på). Roligt! Dit ska vi gå igen. Senare på daegn fick vi även uppleva snygga fyrverkerier Lord Mayorn till ära. Vi tog oss sedan vidare till Brick Lane för att avnjuta god bangladeshisk mat samt införhandla bagles. Efter en tur hemom åkte vi alla fyra en stund till Chris för att fira hans 30-årsdag. Det var mkt trevligt om än kort!

Igår fick dte bli Greenwick och vi fick tom se lite sol. Tittade in på marknaden innan vi letade SUnday Roast pub. Det blev rätt misslykcat då den pub vi tillslut valde inte var helt bra på det där med mat. Det lät faslit gott och var rätt durt men resultatet var.. inte bra. Delar var brända, andra råa och min köttbit minimal (Linus fick först ingen alls). Dit går vi INTE igen. Man lär så länge man lever. Tröstade oss med att köpa engelska scones på ett abgeri till kvällsvarden (de som jobbade där var dock rätt puckade och det hela tog lång tid.) Trots att mörkret börjat falla och det inte var världens bästa väder tog vi oss upp på observatoriekullen. Dte var lyckat! Spännande att se utsikten på natten OCH coolt med lasern som lyser från observatoriet längst med meridianen norr ut. Trots en till stor del trevlig dag var dte skönt att komma hem, se på TV gemensamt och fricka te och äta mumsscones.

Nu sitter jag och arbetar på projektet och har upptäckt att mkt relevnata delar av RB ändrades bara härom dagen (trots att beslut fattats länge sedan...) Så jag ska lära mig nytt!

Inga kommentarer: