lördag, augusti 08, 2009

Uppdatering

Jag håller på att uppdatera bloggen och har gjort så att jag fyllt i inlägg från före bröllopet & Sverigevistelsen som om jag skrev dem då. Jag fuskar helt enkelt.

tisdag, augusti 04, 2009

Lite fler bilder

Fler bilder från bröllop & fest.

Svart att komma igang

Har svart att komma igang igen med bloggandet efter uppehallet. Mest darfor att jag kanner att det finns massor att skriva om om jag inte riktigt orkar ta tag i det. Bestamde mig darfor att det ar OK att borja skriva om nu utan att ha skrivit om det som varit. Det kan jag fa in senare. Eventuellt.

Sitter pa jobbet och har svart att koncentrera mig. Ar dels trott (har nog inte riktigt hunnit aterhamta mig fran Sverigevistelse), har dels svart att motivera mig. Men det gar val over. Sa smaningom. Det ar en hel del som behover goras (ska skriva och fa ivag en ansokan samt skriva ihop en upphandlingsskrift (suck) och en oversattningsprov till EG-domstolen) samtidigt som all jag vill (och behover) are en vilosemester med skoj och varme. Det far dock vanta till eftre jag slutat. Tva manader till alltsa.

SKa idag forsoka komma igang med traningen igen (MOTSTAND). Igar kopte jag in material for att kunna skicka tackkort efter festen. Lite saker till behovs innan jag kan skriva dem och skicka ivag dem dock.

Laser forovrigt Robin Cooks dagbok "The Point of Departure". Det ar mycket spannande, valskriven och larorik lasning; tycker aven det ar valdans roligt med hanvisningar (har och dar) till min nuvarande arbetsplats och till min tidigare handledare. Jag har kommit en bit pa vagen anda.

Nu ska jag forsoka atervanda till min genomgang av Ungdomsparlament i Europa. EGentligen intresant och inspirerande, men just nu bara huvudvarksframkallande.