lördag, maj 15, 2010

Svårt med kläder

Bröllop nästa helg och jag försöker fortfarande hitta ngt snyggt att ha på mig som passar, går att ha efter oktober också och inte är tältformat utan ärna tillräckligt figurigt så att man ser gravid ut snarare än som ett fetto. Det kommer att ordna sig, men lätt är det inte.

fredag, maj 14, 2010

Mkt arbete

Mycket att göra just nu. Började i onsdags att utföra det arbete jag ska få betalt för och tycker det är riktigt rolgt om än intensivt. Mkt att tänka på och koordinera. Skoj att arbeta med indesign igen och känna: jag kan ju få saker gjorda! Kommer berätta mer när det hela är avklarat.

Regeringsbildning

Medan vi jobbade i början av veckan satt vi alla och kollade diverse nyhetsbloggar stup i kvarten för att se hur det gick med koallitionsbildande. På vägen från kontoret på tisdagskvällen kom beskeded att Gordon Brown skulle avgå under kvällen och David Cameron bli ombedd av drottningen att bild regering. Blev inte ås mkt nyheter den kvällen för mig dock då jag hade träff med SIan. På onsdagen kunde jag dock beskåda en underlig presskonferens medan jag hängde kläder: Cameron & Clegg. Dessa två partiledare tycks ha skapat en tydligare koallitionen än man ens är van vid i typiska minoritets/koallitionsregeringsländer. Fungerar det, håller det, kan det ev bli bra. Undrar om det inte var dte bästa som kunde ske under omständigheterna. Labour har för mkt bagage just nu och behöver återskapa sig själv och finna sin väg. Vi har en delvis Toryregering, men inte med helt fria tyglar. En sak är säker: det ska bli intressant att se vart detta bär.

Helg

Förutom att bevaka utvecklingen i regeringsbildande så tillbringade vi lördagen med att hänga hemma o fixa med saker och laga smetanakyckling och på söndagen testade vi en brunchdiner vid Old Street, svängde förbi Spitalfields och avslutade på CW för att handla till den smaksiga Risotton Linus lagade under källen.