torsdag, september 28, 2006

Åldern tar ut sin rätt?

När man festar till 4 på morgonen, går upp vid åtta och sen har seminarium för att senare jobba natt så brjar man unddra. Är det naturligt att jag känner mig matt, eller har åldern börjat ta ut sin rätt. Å andra sidan, så länge jag klarar det så går det väl bra.

Igår for vi till Skanör och Studentgården med filmen. Vi hade mycket trevligt, åt gott (bl a gratinerde kantarellmackor till förrätt), drack gott/mycket (ojoj), bastade länge och njöt av varnadras sällskap. Rolig paus mitt i veckan - en paus som ändes som helg tills imorse när man insåg att dte var vardag som gällde. Och så har jag äntligen en DVD med Sigillet och bonusmaterial! Alles gütt.

tisdag, september 26, 2006

Skaka skaka

Har just varit på min första orientaliska danslektion. Mycket spännande och roligt fast svåååårt. Man ska knycka höfter enligt speciell mönster och få det att se flytande ut, skaka på överkroppen fast kontrollerat och samtidigt se harmonisk ut. Tror jag lyckades isolera under- respektive överkropp, men svårt att säga. Hoppas starkt på att skaffa en sjal med skrammlande småmynt på som låter är man dansar (eftersom den sitter på höften). Men det blir nog inte av till nästa gång. Få se hur långt man kommit i december. Svårt att tro att jag kommer att se i närheten så gracsiös ut som läraren.

söndag, september 24, 2006

Tjänar pengar

Nu är jag trött. Denna helg har mest gått åt att arbeta och tjäna pengar. Vilket i sig är trevligt, men man blir inte direkt utvilad. Har fortfarande en tonårings målbrottsröst, men känner mig inte längre slagen av sjukdomen (förkyöningen alltså...)

I fredags var det riktigt jobbigt. Vi var underbemannade och dew var fester ÖVERALLT i huset av alla dess slag: fylleslag i källaren och storjubileum i stora salen bla. Jag stod konstant mellan 22-03 och kom hem först 5 på morgonen med fötter som värkte och räöst som en kråka. Spännande inslag inkluderade att få ut en hovmästare ur ett förråd han låst in sig i, leta piano och bilförare som parkerat sin bil där fyrverkerierna skull gå av. Men pengar blev det iaf.

Lördagen blev det inte mycket av då sömn var prioriterad. Var och åt glass emd Åsa i Stadsparken och hade det skönt utomhus i solen (gott med glass). PÅ kvällen var det Kulturnatt och med värmen kändes det som att vara nere på kontinenten. Massor av folk överallt. Slog mig att jag inte gått på någon kkulturnatt under min tid i Lund eftersom jag arebtat på dem, så även iår. Arbetspasset var bra mycket mer soft och det var en hel del folk i borgen. Tjänade mindre med pengar - men mår bättre idag. Hade iofs varit trevligt att slippa väckas av väggskrubbning (nya grannar) men man kan inte få allt.