lördag, mars 29, 2008

Viva Mexico

Palmer

Ska snart blogga semestern, men har först ägnat tiden åt att lägga upp foton på blogger. Har inte beskrivit dem färdigt, men man kan titta ändå tillsvidare.

Pga några mindre bekväma kommentarer kommer jag att censurera mina bilder lite. D v s vissa kan man bara se om man har ett flickr-konto och jag lagt till dem som kontakt. Det är endast då man kan kommentera osså.

söndag, mars 23, 2008

Påsksjuk

Jag blev för ovanlighetens skull inte sjuk på semestern denna gång. Däremot när jag kom hem. Jag har haft rätt ordentlig feber och fördjävlig huvudvärk. Nu har slemproduktionen och hostan satt igång (mysigt va?). Denna innebär främst att min produktivitet fått sig ngt av en inbromsning. Uppackningen haltade (och Linus har i princip fått packa upp de flesta lådorna själv), iordningställandet fick bli provisoriska lösningar och det där med att blogga om semestern och lägg upp bilder... det får vänta. Trots sjukdom åkte vi till IKEA igår. Varför i all sin dar, kan man fråga sig? (jag hade inte feber iaf) Jo, därför att vi är i desperat behov av bokhyllor och skåp. Böcker står i dubbla rader - det finns prylar över allt. Och det var mycket värt för oss båda att få köpa det vi behövde. Men jag bar inget. Så nu får vi grejerna levererade imorgon. Idag ska vi laga påskalamm (mums) och så kommer James och äter med oss. Host, host! Glad Påsk!