torsdag, september 27, 2007

Så är det

Så är vi typ färdiga med grupparbetet. Dte gick bättre än sist, men satt långt inne. Jag har varit väldigt krävande och tagt över vissa saker, mest för att slippa bli mer irriterad. Det är egenligen inget persoligt mot någon medarbetare. Jag bara tycker allra bäst om att jobba själv.

Jag blir inte heller riktigt klok på min hälsa. Mår liksom bättre - är inte konstant dålig - men jag mår ändå riktigt dåligt i rioder under dygnet. Värst efter lunch då jag hunnit göra mig av med all energi jag samlat under natten. Suck. Vill känna mig kry ju!

Och så föll jag för frestelsen ändå. Jag var och köpte stövlarna. Har iof inte bestämt mig för om jag ska behålla dem än. Storlek 41 har de typ bara ett ex av för varje modell - så jag fick köpa om jag inte ville riskera förlust.

Linus kommer i helgen. Det är bara bra.

måndag, september 24, 2007

Beslutsångest

Ja, så var jag på stan med Linda. Dt var trevligt. Jag var ute efter strumpor o liknande. Och att göra Linda sällskap. (Mår mycket bättre nu, fast får ont i ryggen i peioder.) Vi var tom på Nova vilket var bra för där hittade Linda det hon inte hittat i stan. Vi tog en titt in på Skopunkten också. Och dr hittade jag ett par stövlar. Som satt bra. Som jag tycker var snygga. I brun skinimitation, men mer putsat skin än glansigt. Och jag har länge velat ha ett par "finare" stövlar. Som man kan ha och se lite proper och prydlig ut. FAst på mitt sätt Och de fungerar. Problemet är dock att jag är på en mycket strikt budget och har egentligen inte utrymme fr sådana här utsvävningar. Men de kostar bara 400kr. Iofs är 400kr rätt mkt i min budget. Ahhhh, ångest. Är de värda det? Kommer jag använda dem (eller störas på skinimitationen)? Suck. Och min storlek har de inte många ex av...