tisdag, september 19, 2006

Snuvig och kass

Så har man fått höstförkylningen. Fasen också. Jag hade hoppats slippa. Men icke. Lätt feber, huvudvärk och disktrasekänsla. Och jag känner ingen glädje vid att INTE få gå till skolan. Den som iaf gick på högsadiet och såg fördelar med att missa lektioner. Jaja. Lite varm buljong sklal väl göra saken lite bättre.

söndag, september 17, 2006

Tredje helgen gilt

Helger är verkligen sköna, speciellt när vädret är som det varit och man utnyttjar dem. Och det kan jag nog påstå att jag gjort under september. Jag är nog brunare nu än jag var efter sommaren.

I Lördags var det lite förnyelse i livet. jag var och klippte mig (tillsammans med Linda) och det blev rätt stor skillnad. Min frisyr klassificeras nog som page nu och jag har enm längre lugg att svepa över pannan. Det är den enda frisyren hittills där jag känner mig bekväm med mitt fall. Hihi. (Fast man blir inte rik utav att klippa sig.) Jag pluggade och läste lite i ravinen under eftermiddagen innan det bar av till Linda och Jonas och spelkväll. Jag vann tyvärr inte någon omgång (grrr) men det var bra trevligt ändå.

Idag är det valdag och jag röstade vid lunch. Röstade på tre olika partier - dvs olika i varje valkategori. Det kändes lite lustigt men var det enda rätt för mig. Sen bar det av till Lomma med Rikard. Vi köpte rökt sill och färska räkor i hamnen sedan satt vi på stranden i flera timmar och åt, pratade och hade det bra i solen. KOm just hem och skall väl äta och plugga lite. Får kanske sätta på radion sedan för att hålla mig à jour ang valet.