onsdag, februari 14, 2007

söndag, februari 11, 2007

Uppkopplingsstrul, shopping coh Linus

Jag beställde bredbandstelefoni från Tele2. Tänket att det skulle passa perfekt. Men icke - då hela installationen gick år pipan och mitt internet gick samma väg. När Linus var här i helgen försökte han fixa det, men det enda (iofs viktiga) ha lyckades med var att lära mig hur jag skulle få min uppkoppling åter. Telefonin ligger fortfarande på is. SKa få ringa kundtjänster imorgon. Jippi!

Denna vecka har varit en shoppingsorgie. Jag har spenderat massor av min AF-stipendiepengar på kläder inköpta i sällskap med Linda o Sofia. Vi hade mycket tevligt och intensivt med shopping fremst på torsdagen men även en liten uppföljare på fredagen. Nu ska jag inte köpa kläder igen på lääääänge. Det tillåter inte min plånbok. Men det var lyckat. Jag fick mig: två blusar, en klänning, ett linne, ett par jeans, en kofta, en kjol, en keps, ett skärp, en sommarkostym... Är klart nöjd om än lite ångestfull.

Det har annars varit en trevlig helg med Linusbesök, rätt mycket lugn o ro, parmiddag hos Linda och Jonas, Studio 60 (oooooo) samt en snabbvisit på Kastrup. Det går bara så fort. Vi har ossåtittat mycket på IKEA-saker. Linus har nämligen (pepparpeppar) köpt en lägenhet (som denna men inte just den) som såsmåningom även kommer att bli mitt hem. Hihi. Nu får vi bara hoppas att det inte krashar på vägen - i princip kan det ske närsom tills nyckeln bytt händer, dvs om ca 3 månader. Men det är roligt att mentalt möblera ändå. Nu är jag trött.