lördag, oktober 04, 2008

Ljuvliga lördag

INTE! När jag väl vaknade tog jag mig en springtur och styrketränade lite. Sedan lagade jag brunch som i åt. Rätt bra början, men tyvärr ska jag nu sätta mig och exjobba (bläääääää) och jag är inte det minsta sugen. Usch och fy.

fredag, oktober 03, 2008

Biblioteksblues

Sitter pa biblan pa LSE. Har en del referenser att kolla samt viss fakta att kolla upp. Onskar jag var hemma och arbetade, men detta maste ocksa goras. Tar bara sadan tid att komma hit. Och sa hoppade jag pa fel buss idag (som tur var det latt att fixa). Hjalper inte att gardagens arbete forpestades av mjukvareproblem. Nar word crashat for femtielfte gangen igar kvall pallade jag bara inte mer. Far hlet enkelt bara arbeta hart den narmsta veckan. Men nu kanner jag stressen och blodsmaken i munnen pa riktigt. Hatar denna delen av uppsatsarbete. Usch! Vill bara vara klar.

torsdag, oktober 02, 2008

Följetång

Blev i fm uppringd av ASDAaffären. De ringde ang de varor jag saknade. Förklarade att de var avbeställda och att jag inväntade pengar. Killen som ringde verkade rätt spak och jag fick hans namn och numret till affären ifall ngt mer skulle bli fel. Alltid ngt?

Har annars haft en del problem med nyintsallerade Word. Hatar att behöva använda programmet, men vad gör man. Nu verkar den iaf slutat krasha hela tiden. Fixar annars med tråkiga repetitiva rättsfall, tittar till älskligen då och då och väntar på IKEAleverens.Ja, just det. Har även lagat kyckling marengo.

Tillägg: Under middagen ringer ASDA igen (värst vad de plötsligt blivit bra på att höra av sig) och undrar om jag fått min leverens än... Förklarade att den skulle blivit avbeställd, vilket hon då ser att den blivit. Sedan lägger hon till en kupong för gratis leverns. Tacktack. "Is tehre anything else we can do for you Miss Wollter [vualterr]". Ne,nu vill ja bara äta. HAde gärna sett sådaanahär initiativ i förregår. Och man kan ju undra om de kollar loggen INNAN de ringer?

Ny dag, nya tag

Efter en dag av motiverad illska, onödigt förhöjd av div orsaker, ska idag ägnas enkom åt exjobbet. Arbetade visserligen igår, men har att göra. Linus är hemma sjuk, men det ska inte vålla några problem. Solen skiner utomhus. Får kanske ta en lite promenad så småningom också.

onsdag, oktober 01, 2008

So far, så lång.

Har just avslutat arbetet med att lägga över det jag skrivit av exjobbet till word (mummelmummel, dumma juridicum som tingar mig till detta). Dte har tagit ett slag, men nu är det gjort och nu kan jag bara ta och arbeta vidare. Jag vet vad som behöver göras, nu ska det bara göras. Passade på att göra en inventering då jag har exjobbet i "rätt" format. Jag har hittills skrivit 26 hela textsidor och en tabell på 6 sidor. Jag får max ha 40 sidor text. Och jag ahr en hel del kvar att få in i arbetet. Borde väl gå detta?

Springa ut ilskan ur kroppen

Har varit ute och sprungit. Dte har blivit lite si och så med det på sistone, mest pga jag gjort illa foten. Den spökar fortfrande (senast i lördags när jag dansade villt) och väldigt lätt och snabbt idag.Gick först en bit för att värma upp, och sprang sedan endast min korta runda. Men dte var skönt. Frisk luft (typ). rörelse och till och med sol. Så hade jag då också lite aggressioner att bearbeta. Styrketränade lite hemma också, så nu är jag rätt nöjd med mig själv. Nu: Dusch och sedan exjobb igen.

Så ringde jag ändå tillslut

Aararararwreghjwhjk35ghk.jthnr6k. Det är vad jag tycker. Låt mig bara säga att samtalet avslutades med ett skrik. Och naturligtvis började jag grina under samtalet. Så jävla fucking irriterande. Summa sumarum: nej, inget hade antecknats om att leverera mina restprodukter. ingen leverens kunde göras förrän i övermorgon tisigast, om ens det. Nu fick jag iaf besked. Grattis mig. Har avbeställt restprodukterna och ska få the delivery charge åter (som jag aldrig betalade, och det sa jag också för jag är dumärlig). Jag vet att detta är världsligt. Att det finns allvarligare ting. Men jag är ändå fly förbannad. Så somm jag har ringt och föröskt ordna detta, och ändå har jag inte blivit kontaktad eller fått ngn nämvärt användbar hjälp. Jag känner mig oerhört nonchalerad och störd. Och som sagt, raging hormones hjälper inte ett endaste dugg. Så nu måste jag komplettera mathandeln på ngt sätt. Och det tar en sådan jävla tid. På så jävla dåligt humör just nu.

Argt brev

Efter att ha tillbringat gårdagen med att ringa och vänta på mat jag betalt för och aldrig bli uppringd själv, trots löfte, är jag idag fortfarande missnöjd (tänka sig) och trött på det hela. Har börjat med att skriva ett mejl som jag hoppas var väldigt tydligt. Har jag inget hört efter lunch... då, blir det ARG-Kristina som tittar fram (stödd av Hormon-Kristina). Hur svårt ska det vara?

Utdrag från brevet
So you will understand why I am unhappy with the whole situation at the moment and am feeling inclined to start shopping elsewhere.

This is what I want: To have the rest of my groceries delivered to me asap, and at a precisely given time. To be phoned up, in advance, so that I know when to expect my delivery and am able to leave the flat during the day. To be compensated for this experience, i e waiting for 24h or more for my delivery, for having to spend a lot of time on the phone trying to get help and answers, unsuccessfully, and generally for the trouble I've experienced. I do NOT want to spend any more time phoning customer service and waiting in vain.

tisdag, september 30, 2008

Dumma Asda

Min irritationsnivå har gått från "dumt, men kunde varit värre" till "f***ing jävla dumheter". HAr ringt upp ASDAs kundservice fyra ggr mellan 13-19. Jag har varje gång fått information om att butiken (som servar oss) ska kontakas för att fixa omleverens. Ingen ar ringt. Vi har inte fått de 14 varor vi saknar och har betalat för. Sista samtalet var jag arg-kristina och krävde att kundservice skulle ringa mig ang kontakten med butiken. Har fortfarand einget hört. Får ringa imorgon igen. Detta bara suger. Argh. Ochså är det den tiden på månaden.

Woman with a plan

Har tänkt igenom exjobbet och noterat vad som är kvar att göra. Har utifrån detta gjort en plan för de närmsta 13 dagarna samt en lite mera lös en för när jag är i Lund. Även om det känns överväldigande så känns det också överkomligt på ngt sätt. Jag fick plats i mitt tidschema med det som ska göras ändå. Nu är det bara att följa det. Håll tummarna!

MAtleverensen idag var annars intressant. 14 saker saknades, dvs rätt många. Fick ringa och klaga. Men har ännu inte fått svar eöller omleverens. Måste ringa igen snart om inget sker. Suck.

För övrigt anser jag att den finansiell krisen kan ta slut nu. :)

Inte särskilt, nej

Gårdagen bjöd inte på särskilt mkt produktivitet. Jag var bar för trött, och hade först för mkt att fixa med. Men jag fick ordning på hemmet, mat beställd och läste Good Omens. Har inte många sidor kvar nu så tänkte läsa klart och sedan ska jag räkna ut hur jag ska systematisera de svenska rättsfallen. Kanske vore bra att räkna ut vad jag har kvar att göra de närmsta 13 dagarna!!!

måndag, september 29, 2008

Perfect Colour Vision

Det har jag det. Alltid lika tillferdställande med perfect resultat :). I detta fall: ZERO. Varsegoda att pröva på själva.

Återvunnen vännskap

Har i helgen, pga div, återfunnit en kär men delvis förlorad vännskap. Är mkt glad åt detta på fleranivåer. Och har lärt mig en eller två läxor inför framtiden.

Hemma igen

Trött som alltid efter en ryanresa är jag oerhört tacksam att slippa gå till kontoret idag. Skulle helst ligga o sussa, men har jufaktiskt saker att göra. Bl a exjobb...

Stockholmshelgen var oerhört lyckad och väldigt... produktiv eller vad man nu ska säga, välutnyttjad? Efter att ha skrivit ca 2 A4 i fredags på biblan hängde vi lite på Västermov innan det var dags att gå ut emd Magnus och Johanna. Först blev det Kinamat i Hornstull (men inte den vanliga utan lite mer "genuuin" tydligen., som var mindre söt ch sliskig. bra upplevelse) och sedan drinkar på Sjöhästen och Storstaden. Drack en White Lady och en Grasshopper och sände en tanke åt kära vänner. Hemma vid två kände jag mig ovanligt party. :)

Lördagen var festdagen, men först hade jag dejt med föräldrarna. En trevlig middag (enl Skånks tidsräkning) och snack. Mkt bra. Vi fixade oss och tog det ite lugnt innan det var dags att ta sig ut till Igelboda. Det tar ett slag, men omrden blir då också mer och mer idylliska. Festen var oerhört lyckad med trevligt sällskap, god mat och barfota dans. Vi hade först tänkt ta tai hem, men det blev att vi sov över. I säng kom vi först vid fyra, så dte var ändå mer party denna dagen. Tack till Jamie och Anna!

Efter lite fix och frukost i det Ekstrandska hemmet tog vi oss en shoppingtur i centrum. Vi har inte lyckats upptäcka de coola, men inte äckligt äckligt dyra inredningsbutikerna här än så vi tog oss en tur: STHLM, Designtorget och Lagerhaus. Efetrsom dte inte blivit ngn taxi lycksade vi till dte med en hushållspappershållare, ett grytunderlägg och en burkstaplare på Designtorget. Är mkt nöjd. Efter det åkte Linus till sin far medan jag tog en välbehövlig och efetrlängtad fika med Melina i Gamla Stan. Mkt bra. Sedan var det dags att packa, byta kläder (minns inte sist jag hade gårdagens partykläder på mig på eftermiddagen dagen efter) och äta middag på Västermovägen.

Resan hem gick helt ok smidigt tills vi kom till Bank. Det visade sig att DLR:en inte gick och vi fick ta ersättningsbussar som var svårfunna. Vi var inte helt överlyckliga när vi kom hem. Och önskar vi hade tagit direktbussen från Liverpoolstreet istället. Menmen. Nu är vi åter i vardagn på ont och gott. Får se hur produktiv denn dagen blir.