måndag, augusti 06, 2007

IKEA - pa en solig sondag

Vi lyckades ju inte inhandla allt forra lordagen sa Linus kom pa att vi kunne aka till IKEA och fixa det sisrta pa sondagen. Det gjorde vi ocksa sol och varme till trots. Och vi lyckades fa all. Och hemkort samma kvall dessutom. Nu kanske det kan bli ett hem pa rijtigt - om bara de gala moblerna forsvinner.
Tips: Hur mycket du an langtat efter att fa ha sommarklanning pa dig sa strunta i det nar du ska till IKEA och du kommer att behova lyfta och bara. Specielt om din klanning ar lite omtalig. Axelbandet pa min lyckades ga av redan i tunnelbanan pa vagen dit. Efter nagra radningsforsok (dvs sakerhetsnalsplaceringar) fick linus knacka det andra axelbandet och hepp har jag en halterneckklanning.

Snabbesok i Knivsta

Sven och flickorna hamtade mig pa morgonen och vi akte ut till Maria i Knivsta. Solen sken coh det var harligt varmt sa vi passade pa med en halvdag pa stranden. Eftersom jag inte sett nagon sol annu i sommar och jag inte hade solkram med mig kan jag beratta att jag var nagot rod (kraftlik) speciellt nar jag kom hem till London pa kvallen. Maria korde mig till flygplatsen och flyget gick 20 min tidigare an tankt (jippi). Vi landdade 30 minf ore annonserad tid. TYvarr fastande tunnelbanan pa vagen hem sa jag kom inte tillbaks tidiagre an jag skulle ha. Hemm iaf.

Farval

I fredags begravde vi mormor. Det var mycket fint och stillsamt. Prasten var bra och pratade personligt. Farbror Sven laste dikt och talade fint. Musiken var alldeles ratt. Traffade manga det var lange sedan jag sett. Det blev ett bra farval till mormor. Efter begravingen at vi i Grona Stugan vid Lotsjon. Lotsjon med park ar en av de platser pa denna jord som jag starkast forknippar med mormor. Dar har vi gatt, lekt, spelat minigolf. Dte var sa ratt, iaf for mig, att det var dar vi la henne till ro. Efter maten akte var gren av familjen till Kanan, koloniomradet dar mormor och morfar haft stuga och dar vi alla varit. Vi promenerade omkring och satt sedan nere vid badet. Trevligt var det.
Pa kvallen gick jag och foraldrarna till den Grekiska Klgrillen och at oss mcyket, mycket matta. Mums for mixed grill.

Annu fler kraftor

Efter en ratt smidig resa fran Heathrow till Sthlm fick jag lite rester av mamma innan vi satte igang med var lilla kraftskiva. Vi satt ute pa den nyinglasade balkongen och smaskade i oss dessa underbara kreatur. Och vasterbottensost. MUMS. Trevligt och gott med foraldrarna.