lördag, januari 30, 2010

Övernattning

Efter jobbet i fredags tog jag en snabbtur till puben för att träffa HS-folk. Trevligt! Väl hemma åt vi middag % banana split samt påbörjade The BIg Lebowski (har sett förut, men ville se igen). Jag somnade pladask.

Idag har vi varit på en tur till CW då mkt fotot togs och strax skall jag iväg. Ska tillbringa kvällen hos Sian som flyttat västerut. Vi ska se på Mama Mia & DIrty Dancing och äta snask. Sover kvar där då det är lite meckigt och långt att ta sig hem. Tjing!

torsdag, januari 28, 2010

Sällskap

Denna min hemmadag har jag fått sällskap av en sjuk make. Det är mycket trevligt, men även distraherande då det är klart mkt roligare att umgås än att skriva ansökningar. Nu när lunchrårakorna slunkit ned ska jag inte desto mindre komma igång med mitt arbete så kanske jag kan avsluta dagen lite tidigare än vanligt?

tisdag, januari 26, 2010

Tal

I kväll var jag på ett event på the Institute for Government vid The Mall. Vi hörde Nick Clegg, ledaren för Liberal Democrats, tala om hur han tycker regerande skall organiserats. Det var ett rätt intressant tal, med sina svagheter. Största behållningen var dock platsen (enormt, fint, nyrenomverat hus med Molton Brown tvål OCH handkräm på toan) samt tilltuggen (vi fick bl a pilgrimsmusslor med bacon att doppa i dragonsås, löskokta vaktelägg med hollandaisesås och rosa rosbiff). Schysst.

Vill ni se en stjärna?

Skickade mitt CV till Meg & Meghan för tips i förra veckan. Idag kom Meg och hade en hel del (kritsika) kommentarer. Men summan av kardmumman är att jag inte var rättvis mot mig själv eller sålde mig själv tillräckligt. "You want to show them that you are a star, and this doesn't say that. And you ARE a star." Shit! Detta från någon som är enormt tuff och inte säger sådant hon inte menar. Värsta komplimangen. Jag blev väldigt glad. CV:n kan man ju alltid förändra och förbättra.

Mer klättring

Söndagens klättring var lite värre. Uppvärmningen är helt ok, men sedan skulle vi klättra fritt upp för rätt höga väggar (bouldering) och det bara gick inte. Jag försökte flera gånger och sedna fick jag lätt panik, började grina och fick avbryta ett slag. Lyckades efter ett långt slag lugna ned mig och återvända till gruppen. Tittade på när andra klättrade fritt och sedan gick vi vidare till Aprummet som är rätt lågt men där man inte bara kan klättra på väggarna, utan också i taket. Testade lite småsaker för att värma upp mig igen. När dte väl var dags att klättra med rep igen var jag helt på (tyckte inte dte var jobbigt igår heller; litar på repet, int på mig själv). Fick så klättra högt (ca 8m?) ett par ggr innan kursen var slut. I och med detta är jag kvalificerad att klätra med rep vilket gör att vi kan gå själva och fortsätta testa klättring. Ska försöka mig på bouldering i nybörjar rummet och se om jag kommer någon vart.

Efteråt gick några av oss på puben bredvid. Väl hemma blev dte matlagning gånger två (middag och lunch till nästa dag) och en del annat. Kroppen var trött.