torsdag, december 14, 2006

Julshopping

Tillbringade stor del av gardagen med att skriva opposition och arbeta pa mina ansokningar. Lyckades skriva ett nytt "brev" med annorlunda approach till vad jag tidigare ahft. I somras sa lastes m itt brev av en man som jobbar pa en byra i stan. Han sa: var me rkonkret och stick ut. Sa jag har forsokt. Testede brevet pa Linda och sa ska Linus lasa igenom det. Kanske inte Janteenligt dock... Ett citat:
"...I am today: a hard-working, fast learning, multi-talented charming young woman."
Vi far se hur det faller ut. Idag ska jag till stan o handla de sista (nastan) julklapparna. Skall bli skont att fa det avklarat samt att inte vara inne i stan efter att folk slutat jobba eller pa helgen. Hade egentligen aven tankt besoka Old Baily (Brottsdomstolen - kand och okand) men dar far man knappt ha nagot med sig in och ingen garderob finns det heller - alltsa gar det inte att kombinera med julhandel. Igar bborjade det surra och spraka i en sakring har hemma. Laskigt varre. Litar inte helt pa britiska elinstallationer...

tisdag, december 12, 2006

Utsovd

Fruktansvart trott nar jag reste igar. Ville bara komma fram. Ryanair har annu en gang visat sin osympatiska sida genom att ta bort foretradet for barnfamiljer och andra med speciella behov att ga pa flyget forst. Charmigt. Sov till tolv idag - behovde visst det. Kanns mycket bra. Har mest stadat och sa an sa lange idag. Imorgon far jag borja plugga o sa. Skont att ha flera dagar har.

måndag, december 11, 2006

Färdig!

Nu har jag laggt av. Är så klar som jag någonsin kommer att bli. Senare idag måste jag till skolan, kolla igenom det hela och skriva ut. Så behöver jag även få tag på huvudläraren ang en bilagas varande eller icke varande. Mycket spännande. Har nu väldigt ont i huvudet och vill bara sova. Vi får hoppas att det gått vägen. Tjing!