torsdag, maj 20, 2010

Intesivovecka

Denne veckan har jag jobbat massor och sent men jag tycks ah mött min deadline och allt verkar gå vägen. Pepparpeppar. Nu ska jag bara slappna av och släppa det hela då vi far till Lund ikväll och jag INGET mer kan göra för tillfället. Imorgon blir det karneval och på lördag bröllop, sedan bär det hem igen. Och vulkanen har varit lugn de senaste dagarna så dte är bra.

Vi har även haft lite besök senaste tiden. Linus gymnasiekompis Micke var förbi på söndagkväll och i tisdags hade vi övernattningsbesök av Linus Lundavän Max o hans engelska flickvän och då passade vi på att besöka Jamie's Italian igen. MUMS! Åt Fritto Misto och var glad.

Nu måste jag bara packa, dusha och inte somna.

söndag, maj 16, 2010

Gröna balkongen

För ca två år sedan införskaffade vi en klätterväxt till balkongen. Den har inte klarat sig så bra, bla tror vi pga det böåser rätt rejält på balkongen, iaf på vintern. Då vi var sugna på lite mer grönt (men tåligt)på balkongen var vi idag en sväng på Colombia Road Flower Market: Utifrån lite research jag gjorde igår och de 'råd' vi fick av försäljarna kom vi hem emd en Stjärnjasmin som skall behålla löven under vintern, vara tålig och blomma fint under sommaren ända t eptember (och dofta!), en toppig buxbombuske, passande krukor med fat till båda dessa samt kross att ha i botten av krukan för dränering. Nu behöver vi bara jord så kan vi plantera om allt, inkl den lavendel jag kpte förra våren som nog skulle tycka om det. Tror dte kan bli riktigt fint på balkongen.

Telefonbolag

Är jäkligt irriterad på vårt TV/Bredbands/Telefonbolag. Upptäckte härom dagen att vårt kontrakt överförts till en annan operatör trots att vi ringde och sa att dte var ett misstag och fick lugnande besked därom (i mars). Nu har jag skickat arga med sakliga meddelande och hoppas att det fixar sig omgående. Men glad är man inte.