onsdag, juni 04, 2008

Snart

Håller på att packa till Sverigeresan. ALltid lika tradigt, men ska bli kul att åka iväg. Så dte får det vara värt. Maria & co är ute på stan, men kommer tillbaks lagom till att ta sig till flyget. Får se om dte blir ngt skrivet under Sverigebesöket.

RegnLondon

Vi hade en mycket trevlig dag igår trots regn. Efter att ha hämtat biljettutskrifter hos Linus på jobbet och sällskapat lunch/fika hoppade vi på bussen som skulle visa oss runt staden. Vi åkte med Big Bus Company och vår första busschufför va dö-trevlig och resan smidig där vi satt längst upp, längst fram. Vi fick lov att byta i Marble Arch och då blev dte lite fel. Vi hamnade på fel buss helt enkelt, och så började det regna. Därför valde vi att ta lunchpaus vid Baker's Street (KFC!) och ta tunnelbanan till V&A där jag hade ärenden. Vi kom på bussen igen vid Herrod's men det var inte riktigt samma sak. Vi satt innomhus och fick byta ännu en gång. Vid det laget hade rusningstrafiken satt igång och dte gick långsamt fram. Ännu långsammare av en helt aningsös och inte särskilt trevlig italienska som hindrade bussens framfarrt genom att ställa oendliga frågor på italienska till busschuffören sominte fick köra när hon stod pp. Till slut hoppade jag in, men dte hjälpte inte mkt. Hon var inte sammarbetsvillig och verkade inte vilja försöka förstå. Vi hoppade av vid Trafalgar Square och lämnade henne på bussen utmattade. I regnet gick vi till teatern i Aldvych för att hmta biljetterna till kvällens föreställning: Buddy Holly innan vi tog oss till China Town för att möta Linus och äta mat. Vi fick världens snabbaste service, och helt ok mat. Föreställningen var mycket bra, och blev bättre allt eftersom den gick framåt. Vi hade så kul och barnen var supernöjda. En lyckad kväll. Men, OM vi var trötta när vi väl kom fram till hemmet.

tisdag, juni 03, 2008

Kristina and Maria & co day of fun!

Linus har gått till jobbet och våra gäster vilar än. Men idag ska jag hänge med dem istället för framför datorn. Vet inte vad vi ska hitta på under dagen, men ikväll blir dte musikal i the West End. Alla fem ska gå. Trevligt. Om nu bara vädret kunde skärpa sig lite. FAst dte gör ju inte så mkt, och snart får jag ta del av Den Svenska Värmeböljan.

måndag, juni 02, 2008

Ajdå...

Har hittills haft priviligte att se min blogg genom min Mac och oftast i Safari (ibland Firefox) och upptäckte inte förrän nyss att saker inte alls ser lika bra ut på t ex Firefoxen i Linux... Ikonerna/bilderna är jättefula! Det är alls inte meningen och jag ska försöka fixa det så småningom. Men ni ska veta att det egentligen ser snyggt ut...

Letar direktiv

Sitter och är trött. Kan bero på att jag letar direktiv som passa för mina studier och det är rätt mekaniskt och långtråkigt arbete. Mycket handlar om att söka, lusläsa, anteckna. Inte utmanande eller intressant för ngt i världen. Hade varit mycket roligare att hänga med Mria & co ut idag. Men efter förra veckans sjukdom (som förblir ett mysterium)så lilgger jag efter... Men om jag lyckas ta mig igenom matchningen av House of Lords-fall samnt svensk praxis idag så borde jag kunna hänga med imorgon. Vore kul.

Annars har vi haft det bra sedan de kom: En em/kvälls sväng från Towern till St Paul's i lördags (med middagsstopp på Nando's vid London Bridge - tyvärr inte lika bra som den i CW). Utflykt till Greenwich inkl observatorie- och marinmuseumbesök samt Fish 'n' Chips OCH båttur på Themsen till Westminster inkl saltochvinägerchips, torr-engelsk-humor-guide och Big Ben's 6-slag i söndags. Hamburgergrillning på balkongen skall inte glömmas.