fredag, juli 09, 2010

Mot Sthlm

Har suttit ca 1,5h nu på morgonen och slutspurtat det paper jag ville/skulle ha klart innan helgen - ikväll bär det ju av till Estocolmo! Nu är jag iaf klar och jag kan släppa arbetet under semestern och bara njuta. Enligt smhi ser det ut som om jag ska få plenty av tilllfälle att bara slappa vid poolkanten. Och i poolen. Härligt! Allt som återstår är nu att packa (tråkigt), förbereda lägenhet för frånvaro (inkl ställa fram plantor för att förenkla livet för vår vattningsvakt) och så småningom bege mig till flygplatsen.

Igår var annars en rätt bra dag. Jobbade hårt under fm, Meghan o jag tog oss end t parlamentet för vårt möte, det blev lite tid över mellan möte och nästa stopp så det fördrevs med iskaffe i St James Park (hur skönt som helst - fast jag är lite kass på att sitta på bar mark nu), sedan blev det seminarium om koallitionsregeringar och parlamentet på IFG innan det bar hem. Tyvärr avslutade jag dagen på dåligt humör (är lite lynnig av ngn aledning O:)) och blev dessutom väckt mitt i natten av att fontänen satte igång med att spruta av bara den så sov lagom gott - tur att det är semester nu!

onsdag, juli 07, 2010

Trött

Blev en sen dag idag liksom igår. Förra veckan gick väldigt trögt och jag behöver skriva en briefing baserad på andra människors grundforskning åt Meg innan vi far till Sthlm på fredag. Så har slitit med det hela veckan. Skönt att vara hemma nu. Har ätit och ska läsa lite innan det rä dags att fixa lite i hemmet o duscha. Ser verkligen fram emot SThlmresan o planerar att tillbringa massor av tid i trädgården vid poolen. Samt träffa nära och kära naturligtvis. Men först ska veckan avslutas o imorgon ska jag skriva papret och ha möte sedan får det räcka. Hade dock en trevlig lunch med Adrian på Balfour idag så det var bonus. Längtar dock efter att kunna äta vad som utan fara för ungen. EN smaskig bit gorgonzola skulle sitta fint.

tisdag, juli 06, 2010

Helgen

Lördagen startade lite trögt. Skönt att sova ut. Och frukostera på fattiga riddare. Så smått kom vi iväg t CW för att bla gå på biblioteket. Passade även på att äta lunch på Tortilla och handla mat. Det blev civ spel under kvälen och en fläskgryta från Leonkokboken.

På söndagen var dte lite sämre väder så vi struntade i de provisoriska planerna att åka t Kew Gardens och picknicka. Istället begav vi oss iväg så smått på prommenad längst med kanalen. Vi kom till Broadway MArket innan det var dags för paus och mat. Det blev turkiskt lunchmeny på en trevlig restuarang (celicia) vid kanalen. Riktigt prisvärt och gott. Tyvärr var baklavan slut när vi ar redo för efterrätt... Men vi går nog tillbaks dit vid tillfälle då restaurangen visade sig vara riktigt barnvänlig o t o m skötbord. Man måste börja tänka på sådant nu. Vi avslutade med mer civ (Kristinus Thand von Wollter vann!) och cumberland sausages med potatismos, ärtor och HP-sås. Mums!