lördag, januari 20, 2007

Äckligt

När jag kom hem upptäckte jag så småningom att det luktade äckligt i mitt kylskåp. Svårförstårligt då jag tömt det på varor som kunde bli dåliga innan jag for till England. Jag bestämde mig för att gå igenom allt och torka ut det så kanske det skulle bli bättre. Allt var ok. Så skulle jag tömma den djupa brickan som fångar in kondensen (dum konstruktion) och där fann jag källan till stanken. Ett av facken var fyllt av ett vitt bastant mögel och det fanns även lite svarta sporer här och där. Fattar inte hur det gått till men äckligt var det. Dock blev allt mycket bättre när jag diskade brickan och satte in den igen UTAN stinksvampar.

torsdag, januari 18, 2007

Testing, testing

Jag har velat prova väldigt länge. Jag har varit bra nyfiken på hur det skulle se ut. Har provat en misslyckad version, men kanske denna gång... Och idag tog jag mig mod.

Har haft en trevlig dag med frukostträff, registrering, lunch med Rikard och Linda för att avsluta med hårsession hos Linda. Trevligt värre!

tisdag, januari 16, 2007

Överlevde

Jag var bra orolig - men det fixade sig. Gårdagens resa blev inte den helvetestripp jag oroat mig för. Kanske delvis pga av den dubbla dos av paracetamol jag hävt i mig (alltså dubbelt upp två tabletter) . Jag mådde iofs så där senare... Hur som landade vi 30 min före beräknad tid (jippi) och jag kom hem snabbt och rätt smidigt. Hann tom packa upp o fixa. Idag ska jag springa ärenden, kanske plugga och försöka bli frisk nog inför morgondagens 6-timmars, 20p tenta. Håll tummarna!

måndag, januari 15, 2007

Dags att åka hem igen

Jaha. Så ska man hem. Alltid lika vemodigt tveeggat. Tycker om hemma och saknar mina vänner, men vill inte åka ifrån Linus. Om man kunde få allt... Det har varit trevligt fast jobbigt eftersom jag varit ordentligt förkyld den senaste veckan och en halv. Just nu mår jag bättre men mina bihålor är så pass täppta att jag får ont av att vända mig i sängen. Ser fram emot att flyga. Verkligen. Usch. Ja,ja med simustabletter och mental förberedelse på att det kommer att göra svinont så kanske...

Bilder från nyår och jul ligger nu uppe, samt några från Greenwich i december.