lördag, februari 20, 2010

Veckan som gått

Inte så värst spännande, så inte mkt att berätta. Fick besked om att mitt provresultat inte varit tillräckligt bra, så ingen intervju för Hansardjobbet. Såg Avatar i 3D på IMAX. Häftigt, men... lite tröttsam.

måndag, februari 15, 2010

Fullt upp

Helgen var intensiv men trevlig med besok fran Stockholm. Magnus och Johanna kom i fredags. Vi tog dte ratt lugn och bestallde helt enkelt hem en mumsig curry fran Tale of India (sa gott!) och tittade lite pa TV.

Pa lordagen begav vi oss ut i det kalla och blota vadret. Vi tog bussen till Royal Courts of Justice dar vi forst besokte Twinighsaffaren (en smal liten grej som funnits dar sedan borjan av 1700-talet). Vi promenerade upp mot Oxford Circus via Covent Garden och Soho och stannade till for att ata lunch pa Belgo's. Vi fick lite brattom hem fran Johan Lewis da vi hade bord bokat pa The Narrow. Maten var god och vi fick bord ute pa den ingalasade verandad vid floden. Mkt bra. Avslutade gjorde vi med ett glas pa The Grapes.

Sondagen tog vi bussen norr ut for att ata brunch pa Little Georgia. Det blev aven en snabbtur pa Broadway Market och antikaffarer. Efetr maten prommenerade vi ned for Columbia Road dar det blev lite shoppat och jag kopte tulpaner 'billigt'. Vi bastallede sedan en hylla vi titatt pa LANGE innan vi besokte Spitalfields Market. Som alltid fint. Sedan var vi ratt slut sa det vara bara att aka hem, handla mat och laga densamma. Goda fajitas & milkshake blev det. Samt ett och annat avsnitt Mighty Boosh och IT Crowd.

Provet

Testet var ratt sa intensivt. Vi (ca 40 pers) fick i uoppdrag att transkribera och fixa till 4 min debattinlagg. Till detta fick vi en timme. Jag lyckades transkribera hela, och sedan fixa ca 60%. Har ingen aning om jag gjorde bar ifran mig eller inte. Beror dels pa vad de forvantar sig, dels pa hur det gick for alla de andra. Besked i veckan skulle jag tro. Hall tummarna!