torsdag, juli 12, 2007

Målet nått?

Visst börjar det bli tjatigt men jag måste berätta att jag bfaktiskt tror jag har kommit fram till det som mest liknar min "naturliga hårfärg". Nu känner jag iaf inte längre ett starkt behov att raida hårfärgsavdelningen i närmaste butik eller att kanske sjalett ÄR det bästa för mig. Jippi. Framför allt tror jag att min hårbotten är lycklig. Den har fått stå ut med mycket.

Vänner

Ibland känns det konstigt att tillbringa så mycket av ens liv någonstansdär man ändå inte riktigt hinner skapa sig en hel tillvaro. Särskilt vänner känns det som jag befinner mig långt ifrån (Linda, Sofia, Lovisa... saknar er). Och då är det skönt att veta att man (förutom Linus då) har en god vänsom man tycker mycket om i närheten. Jag träffade Lisa igår efter att hon slutat jobbet och vi satt ett slag i baren/cafét till National Thetare där det var en liten koncert och sedan prommenerade vi ned och upp längst med Themsen i en ljuvlig aftom med sol och en mjuk bris. Gick i kortärmat! Det var så väldigttrevligt och så lätt att prata. Otvunget, lättförstårligt, tvåsidigt. Jag ville väl egentligen bara säga tack till Lisa för att hon finns.

onsdag, juli 11, 2007

Dåligt humör

Så var det grått igen. Bah. Fats hade iaf lite fint ett slag. Till och med så att jag åt lunch utomhus igår sittandes i Victoria Embankment Gardens lyssnandes på en jazzconcert med Hanna (som jag känner genom Anna och som hälsar på sin pojkvän i London och inte fått något jobb än...). Har missat min amazonleverans nu två dagar i sträck och börjar bli irriterad. Överhuvud taget är allt fe idag. Det är den tiden på månaden, det är grått, jag söker jobb men får inget napp (och visst borde jag gått till en agentur redan i början av sommaren... man lär sig så länge man lever?). Det är helt enkelt bara en sådan dag. Trevligt nog ska jag träffa Lisa ikväll och vi ska hitta på något kulturellt.

Annars läser jag Colleen McCouloughs (stavning?) First Man in Rome och den är jättebra. Mycket spännande och bra sätt att komma in i den tidens historia, politik, juridik, samhälle... Till och med så att jag fått "levande" exempel på det jag läste härom veckan till rättshistorian. Så jag kan nästan låtsas att det är pluggrelaterat...

måndag, juli 09, 2007

Sol!

Denna helg har varit den enda regnfria pa gud vet hur lange sedan. GRYMT. Vi har varit uteomhus en hel del (forutom att vi spelat datorspel...) och jag har kunnat ha klanning pa mig! I sondags at vi till och med Sunday Roast pa en terass vid Themsen. Mmmm lamm. Dessutom vallagat och gronsakerna var al dente! hor och hapna.

Arrrgh!

Annu en slapp helg. Men med en ny hobby. Vi har borjat spela datorspelet "Pirates!". Det ar jattekul aven om dte ar fruktansvart svart att halla mannarna glada. De ar sma gnallspikar det ar vad de ar. Vad man gor ar att segal omkring i 1600-talets Karibien och plundra, kopa/salja varor (utnyttja fattiga stader for inkop och salj i rika Santigao de Cuba), leta skatter, forofora guvernorens dotter, soka efter ens forlorade familj och faktas med ondisar. Saaaa roligt. Vi ar sockerhandlare av hog rang, ratt bra pa att dansa med flickorna men har annu inte lyckats hitta nagon skatt (dock var forlorade sysyter) . Farligt dock eftersom man latt tappar koll pa tiden.

Hatobjekt 2

Jag ar radd for fagalr. Jag tycker det ar dolabbiga, snuskiga, ackliga, onda varelser. Det finns mer eller mindre laskiga fagalar (gam-kraka-duvor-honor-ander-kycklingar-undulater) men helst slipper jag dem allihop. Det ar helt irrationellt (fast egentligen inte fortittar man en fagel i ogonen ser man endast ondska och girighet!) men sa ar det ocksa med fobier. Vi har ratt mycket fagal har utanfor eftersom det finns vatten. De mindre sjofaglarna gar an, deras ungar ar tom sota pa langt hall. Svanarna haller jag mig botra ifran, men de ar har mer sallan. Fiskmasar och duvor ar mer ackliga an skrammande (och jag FORSTAR inte varfor folk envisas med att mata dem). Men det har nyligen flyttat in tva, tre nya faglar. De ar olycksbadande i sin hallning och rent otacka. De brukar sitta pa var sin sida av vattenloppet och vakta (hotfullt) samt torka sina vingar (de sprider dem och later vinden blasa igenom dem) och jag tycker INTE om dem. Har en bild (an sa lange dalig - kommer strax en battre) nar den ena ar lite mer avslappnad men inte desto mindre obehaglig.

Hatobjekt 1

Just nu migsjalv. Typ. Min hy leker fortfarande barserkargang, speciellt hakan (Finn City). Jag har gatt upp i vikt och det gor val i sig inte sa mkt om det inte var det att det min kropp bestar av inte ar av sa trevlig konsistens. Men nu ska det bli nya bullar. Bara GI, gott om motion och endast sotsak en gan i veckan. Det hela ar extra sur da jag i hostas kom in i en mycket bra rutoin med halsosam men god mat samt traning men den brots av julen och sedan en dunder flunsa/forkylning som holl mig fran friskis till slutet av mars. Dessutom ar dte inte sarskilt bra att barta hanga hemma - alldeles for latt att okynnesata. Men nu! Hoppas jag. Hur det blir med hyn far vi se.