lördag, juli 21, 2007

Den har kommit!

Har haft svart att sova nu pa morgonen. Varfor? Darfor att jag vantade pa sjunde Harry Potter boken. Och alldeles nyss kom den. Sa nu ska har lasas!

fredag, juli 20, 2007

Gratt och trist

Tala om att det ar svarare att vakna och ga upp nar det ar ragn i luften och gra skyar. Bla! Helt oinspirerande.

Traffade Lisa pa South BAnk igar. Trevligt som alltid. Vi satt pa en krog i Gabriel's Wharf och at lite brod och oliver (jag) och sallad (lisa) med ett glas till. Servitorerna var jatteotrevliga och det bankades i borden med det som serverades. Men det var tervligt att sitta utomhus och samtala. Far se vad det blir av idag.

torsdag, juli 19, 2007

Notting Hill

Nu under reaperioden har jag som jag kanske namnt aterigen hittat den BH-modell som jag alskar (och inte kan hitta ens liknande nagonstans) pa FCUK som till raga pa allt bara kostat £3 styck. Jag akte in for att kolla vissa kladbutiker samt att kopa pa mig fler BH:ar. Dte blev tre till - allt som allt fem- for en kostnad av £15 =225kr (drygt). Det rockar fett!

Efter en mycket varm och trang shopping (mest fonster) runda runt Oxfors Circus (dar jag aldrig annar handlar) bar det av till Linus kontor for att motas och aka vidare till Notting Hill for bio och middag. Det var verkligen skitmysigt omrade (manga svenskar dock) och det var ett rent noje att promenera omkring dar till restaurangen och mellan maltid och film. Som en smastad fast anda urbant. Vi at Maroccanskt, men krogen var sadar. God mat men smasaker som storde (kallt fort, trog service, foratt in samtidigt som huvudratten, sma portioner...). Anda trevligt att sitta ute och ata tillsammans. Bion borjade sent men det var mycket behagligt att sitta i stor laderfotoljer med fotstod och plenty av utrymme och bar. Filmen var slut kvart over tolv och vi fick springa ned for Portobello Road for att hinna med sista Central Linetaget oster ut. Det gjorde det. Sedan var det lite meckigare med DLR:en men fi kom hem efter lite prommenad och buss och pa gott humor. Dock inte i snag forran halv tva... Trevlig kvall. Helt ok film, klart man ska se den, snygg, tunn i jamforelse med boken (vad annars?) och lite tontigt manus ibland. Bra skadis for Dolores Umbridge dock, aven om hon alrig blev lika obehgalig som i min fantasi.

Nu har jag frestande nog nasta bok i Colleen McColloughs serie om Rom efter ett besok igar pa biblioteket. Farligt, farligt. Jag maste ju plugga! Och gora annat nyttigt. Just nu ar jag dock mest trott. Snaaaark.

onsdag, juli 18, 2007

Antligen

Igar morse fick jag beskedet: din amazonleverans kommer idag! Over en vecka for sent. Gott tanker jag, men vet att jag inte kan lamna huset forran sakerna kommit for i sa fall borjar karusellen pa nytt. Gissa nar de kom? Kl 17. Jag var sist pa den listan. Vilket innabar ofrivillig isolering innomhus. Som tur ar kom Sian forbi pa besok sa jag fick lite sallskap. Oturligt nog hade jag, trots efterforskningar, redan last den ena boken jag bestallt. Argh! Jaja. Ikvall Harry Potter filmen pa Electric Cinema i Notting Hill.

tisdag, juli 17, 2007

Hatobjekt 3

Jag har nu vantat pa en leverens fran Amazon i over en vecka - alltsa fran det att jag skulle ha fatt den. Grrr... Rakade missa nar budet kom forst och sag till att hanga hemma sedan. Men ingen leverens forsoktes. Och det gick inte att hamta upp paketet nagonstans heller. Men idag ska det komma. Det har jag fatt mejl om. Hoppas bara det inte drojer till i eftermiddag. Jobbigt att vara fast i hemmet. Men vill inget riskera. Passar pa att stada lite under tiden.

måndag, juli 16, 2007

Rea

Efter en rejal engelsk frukost halv ett sa tog vi oss in till stan. Vi hade tank handla lite och sedan ta en prommenad. Det blev inte mycket av prommenaden framst eftersom det SPOregnade om varannat. Men lyckades till min stora gladje hitta de BHar jag upptackte pa FCUK nagra ara sedan men sedan inte hittat igen. Dessutom pa rea. £3 istallet for £20. Kan man leva med. OCh ett par snygga flipflops. Och underbyxor (10 jattebraiga for £10). Och sa hittade vi en fin skjorta at Linus. Och kopte paraplyer - det var rent nodvandigt. Mycket skont dock att ga ned for Oxford STreet i sporegn. Relativt folktomt da.

Vattenkrig, macarena och en kilt

Fredagkvallen blev inte alls som vi vantat oss. Vi skulle bara forbi puben en svang och traffa James, Matt och Gloria over ett glas eller tva. Det blev kanske nagot glas mer och stamningen var god. Redan da skulle man kunnat ana - men anda inte. Nar Hubub stangde gick vi vidare till James och Matt for en avslutande drink vid midnatt. Linus och jag kom hem efter 4. I mellantiden tog vi slut pa ett antal flaskor dricka, hade vattenkrig med vattenslangen utomhus och lite innomhus, en drink halldes over nagon, kaftar glappade, godis slangdes for att fangas i munnen, det dansades villt och macarena och James bytte till kilt. Vi rullade hemat och jag hade till och med lyckats bli lite lite gralsjuk. Sedan sov vi. Och sedan fick vi betala for allt det roliga. Jag som varit bakfull kanske 3-4 ganger under mina 10 ar som alkoholdrickare madde inte sarskilt bra under lordagen. Men det gick att ordna med varma mackor, glass med kakor och chokladsas samt en fantastisk fruktsallad (mango, farsk annanans, nektariner, kiwis, bananer, applen, paron...). Sa det gick over relativt fort. Men for de som alltid mar sa har sa fortsar jag inte att man orkar fortsatta dricka. Jaja. Vilsam lordag blev det iaf. (For er som har facebook sa finns det en video fran kvallen.)