onsdag, februari 07, 2007

Ba-Ba Black sheep

Fick tentaresultatet idag. Inte så jag behövde skämmas direkt - men inte heller något att vara stolt över. Blir störd av hur det påverkar mig när det inte riktigt blir som det borde vara (är bortskämd) men måste inse att Ba (även om det var knappt) inte är så dumt när mna varit sjuk stor del av läsperioden precis innan OCH under tentan. Men skönt också. Nu är det över - nu har jag en termin med 30p juridik bakom mig. Mitt mål är uppfyllt (kvantitativt mer än kvalitativt).

Är väldigt trött och fortfarande inte riktigt kry. Har ont i halsen coh huvudvärk varje dag och är fortfarande slempoducerande. Är besvärligt då jag inte riktigt akn samla mig och vara produktiv. Dessutom har jag inte kunnat börja träna :(. Eftersom jag var borta stor del av december och januari och sen också varit sjuk har jag inte tränat på JÄTTElänge. Är jobbigt. Både ur energi- och midjemåttssynpunk. Som tur är är vår kurs (straff- och processrätt) mycket intressant coh upplägget verkar (än så länge) bra. Vi har en del att läsa och hela tiden två parallellt löpande projekt i olika omgångar som löser av varnadra (11-12 projekt tom 26 mars). Men det känns som man lär sig mycket. Gruppen verkar också bra (vi redovisar i grupp) - dvs jag vill inte slå ihjäl någon. Än. Ser faktiskt fram emot att sätta mig och läsa. Snart. (Måste diska först.) I slutet av mars ska vi ha praktik (jag ska till Ystad Tingsrätt där Gisela jobbar!) och framot slutet av april blir det rättegångsspel. Iofs tentar jag osså den Allmänna Rättsläran då, men det ska nog gå bra.

Bästa är att vi har en månads tentapluggledigt i maj och jag har betsämt att rättshistorian kan jag läsa in på egen hand (även om jag bra gärna sklle vilja gå på föreläsningarna - tror de är bra - som tur är finns det ca 10 nätburna) över sommaren (kan inte tenta i juni då den är samtidigt som SPR) och därför kan jag åka till Linus! Jag åker från Stockholm den 8 maj med sas (LYX) efter att ha firat pappas 80-årsdag(!!!) och stannar till några dagar in i juni. Har jag tur har Linus en ny lägenhet tills dess (eller otur - kan vara distraherande). Han har bjudit på en idag som verkar mycket bra - men vi får se hur det går. Spännande men läskigt.

Imorgon ska Sofia, Linda och jag shoppa. Åt varandra. Typ. Det handlar lite om Trinnysusannahtänkande samt om att bryta gamla mönster. Ska nog sätta sprätt på lite (gamla) stipendiepengar. Fick ju inget handlat i julrean. Nästan. Roligt roligt. Och idag har jag festat loss och köpt ett våffeljärn - iofs på netto.

Förresten! Erik Olssonf rån Linje Lusta-tiden var i Lund igår. Jag träffade honom och åt lunch (widerbergare-ngt jag aldrig gör) tillsammans med hans syster. Det var trevligt.

Hoppsan. Jag hade visst en del att skriva. KAnske måste skriva av mig oftare. Men min apati och trötthet står i vägen ibland... hela tiden? Nu ska jag iaf diska och fundera på om jag orkar skriva allt på den engelska versionen.