fredag, december 05, 2008

Har tillbringat dagen med att städa. Det tog lång tid, men nu här rent. Skall strax ned till The Grapes och fira förlovningen tillsammans med några vänner.

torsdag, december 04, 2008

Arbetsansökningar o så

Har idag fått iväg två ansökningar. Får se hur dte går med dem. Har lite andra jobb ajg tänkt jag ska söka också. Men konjunkturen är inte riktigt på min sida. Men så länge som jag iaf försöker.:)

Fick igår besked att min opponering kommer att ske 20-21 januari. Har bett om definitiv bekräftelse innan jag bokar resan dock. Irriterande attd et fick dröja så länge, men men. Jag har iaf sluppit slita med den. Och den blir klar under HT08 (ja, jag vet att dte är 2009 då, men ändå).

Hälsan bråkar fortfarande med mig. Inget nytt på dne fronten alltså.

onsdag, december 03, 2008

Dags att bli frisk?

Det tycker jag bannemig! Mår fortfarande dåligt. Dumma hals, dumma huvud.

tisdag, december 02, 2008

Arbete och halsont

Trots att halsontet och huvudvärken inte riktigt vill lämna mig ifred har jag lyckats vara litig under dagen. Har skrivit en 3-sidorsrapport åt institutet och ska nu göra ett par saker till. Imorgon återgår jag till arbetsansökningar tror jag. Bra att kunna varva. Hade hoppats kunna träna idag, men jag skjuter dte till torsdag. Har nu även sett att Guldfynd har kanpanjpris på förlvnigsringar (2 för proset av en) vilket inte skadar. :) Tack för tipset Anna!

måndag, december 01, 2008

Lite har jag fått gjort

Har lyckats vara inte helt oproduktiv idag. En ansökan är inskickad, har gjort lite arbete för institutet och tvättat två maskiner. Ja, och promenerat till postkontoret. Nu mår jag kasst. Suck.

December

Vet inte hur detta gick till, men det är december nu! Jag har nu bott här i 10 månader, jag har skrivit klart mitt exjobb (inte för att jag har fått opponeras på än muttermutter), jag praktiserar, jag har börjat söka jobb (typ) och har förlovat mig. Så rätt bar jobbat på den tiden ändå... Inte desto mindre så går tiden alldeles för fort.

Tyvärr är jag fortsatt krasslig. Halsen och huvudet bråkar emd mig fortfarande, men jag är inte sjk nog att bara däcka i sängen. Idag hoppas jag kunna få något ordentligt gjort iaf. Dte känns inte bra annars.

söndag, november 30, 2008

Wallander in English

Såg just första avsnittet (tror jag) av TV-filmerna om Kurt Wallander som BBC tycks ha spelat in med Kenneth Branagh i huvudrollen. Förutom språket kändes allt överraskande bekant. Så jag fortsatte och titta och upptäckte att alla detaljer var svenska, t ex receptklistermärket på medicinburken och RegionSkåne loggan på läkarkläderna. EFter lite googlande bekräftades att man inte bara spelat in i Sverige, men att allt utom språket som talas ska vara svenskt. mkt underligt, men rätt häftigt att beskåda Ystadlandskapet med bästa skådesspelarengelska som ackomangemang. Själva avsnittet? Måste säga att jag inte alls hängde med särskilt väl. Men så var jag mest intresserad av detaljerna en historian.

Förste Advent

1advent
Inget adventsfirande men födelsedagsbrunch i Wapping. Halsen är elak och huvudet gör ont fortfarande. Därför fick jag varmt honungswhiskey.