fredag, augusti 01, 2008

AD-domar? Check!

Har just läst klart alla AD-domar jag samlat för min studie. e var tråkigare och mer formulärmässiga än de engelska, men snabbar att ta sig igenom och inse den rättsliga poängen. Och det beror inte (eller iaf bara väldigt, väldigt lite) på språket (dvs engelska mot svenska) utan på hur de är uppbyggda och hur processen fungerar. Nu ska jag vila kort innan det är dags att göra iordning sig för kvällens utsvävelser. Kött i stora lass (brasiliansk asado), drinkar och dans (är fruktansvärt danssugen nämligen så dte måste bli av!). Tjing!

Bra start på dagen

Har just kraftgått. Och ordentligt. Satte ihop en spellista häromdagen och den fungerar verkligen. Jag tog ut mig ordentligt och känne rmig uppfriskad. Abba rockar för kraftgång kan jag säga. Tror även att det egentligen är bättre att gå på morgonen (som idag, då det var stor risk dte skulle vaar för varmt senare) än efter lunch. Trots att jag behöver hållas vaken efter en måltid. Men måltiden gö ochså magen tung och orken indre. Får se. Nu ska jag bara duscha och sedan är dte jag och arbetsdomstolen för hela slanten.

torsdag, juli 31, 2008

Läsaläsaläsa

Alltid lika störigt att dte ska ta sådan tid att läsa igenom material. Men jag vet ju att dte gör det. Nu har jag "bara" de svenska rättsfallen kvar och SOU:n som min käre bror så snällt scannat in åt mig. Tack Anders! Har fått en del tankar jag tror jag skulle kuna hänga upp analysen på, men måste sammanfatta mina fynd och organsiera dem. Ujuj. Tror dessutom jag måste komplettera med ännu ett direktiv. Men tänker att jag ska ta upp dte emd hadnledaren när jag arbetat igenom materialet och vet var jag står. Dte är väl det de är till för. :/ Nu ska här grillas fiskspett (lax och räkor) fast i ugnen (regn i luften) och sedan blir det mat (klyftpotatis och limeyogurth till). Under kvällen blir det nog en del Mario Kart (är lite hooked) och banana split.

Linus födelsedag

Idag handlar mycket om att min älskling fyller år. If gör måltiderna det :) Efter en müslifrukost med lyxfrukt begav vi oss båda in till stan. Jag för att åka till Brent Cross och äntligen få min dator fixad. Det gick smidigt och snabbt och servicen var utmärkt. Nu har jag ett helt nytt tangentbord och tuchpad. Schyrre, Inga mer kiwiklick:). På vägen hem tog jag ett stopp förbi Linus jobb och vi tog oss en lunch på Tokyo City där vi åt bentolåda med räktempura och bifftyriaki samt lite laxsashimi. Mums! Under eftermiddagen ska jag förbereda middag, plugga och spela lite Mario Kart.

tisdag, juli 29, 2008

Mario Kart

Roooooligt. Det är det verkligen. Linus och jag har spelat i ett par timar (nästan två) och jag har kramp i höger hand. Men oj vad jag har haft skoj!

Tillägg: Alltså riktigt grymt roligt. Inte alls bra att plugga till.

Ingen bra början på dagen

Mår inte bra. Är jättetrött. Sov dåligt. Kylskåpet meckar (18 grader längst upp är definitivt ororande). Är exjobbsstressad. har ärenden att springa. Vill inget. Dumma. Den enda ljuspunkten är att vi fick leverens från amazon idag: Mario Kart coh två böcker.

måndag, juli 28, 2008

Sommar med besked

tycks det ha blivt. Runt 29 grader just nu iaf, och jag har lämnat balkngen som arbetsplats efter att solen tagit över där. Helst av allt skulle jag vilja utforska en av de badställen jag upptcäkt finns, men dte rä inte läge för det. Ska försöka ta mig igenom mitt material (men oj så trött jag är).

Tillagt 17.51: Ja, svalare blir det inte och matlagningen var som att steka ägg i bastu. Är nu svalduschad och har odnat med fläkten. Hur mycket jag än älskar värme måste jag konstatera att den inte är bra att arbeta i.

söndag, juli 27, 2008

Matt och glad

Vaknade tidigt av att jag drömde om en hissresa som slutade med en krash. Eftersom jag inte kunde somna om var det lika bra att gå upp och börja njuta av dagen. Inköpte söndagstidningen som jag läste på balkongen med frukost nr 1 (rostmackor med ost och sylt samt te). Lite senare (och efter att vi beslutat oss för att inte åka till Brighton) kom Linus upp och nästa frukost vankades (yogurth & müsli), även dne på balkongen med söndagstidningen.

Blev inspirerad av några artiklar i tidningen och bestämde att en picknick i Hyde Park vore rätt. Sagt och gjort. Det blev iof picknick redan i Green Park med fullkornsbaguetter fyllda av perfekt mogen avokado, dylik brie, soltorkadtomatpaste och diverse italienska köttskivor. MUMS! MumsOch så druvor och dricka till det. Vi satt lite innan vi gick vidare till Hyde Park. Vi ahde nämligen ett mål med utflykten! Vi gick längst med Serpentine och vi såg var Lidon ligger. Där kan man bada för en penning! Vi hade inte ännu hittat vårt mål, utan gick vidare in i Kensington Gardens. Där fann vi det vi sökte. En temporär pavilliong i anslutning till ett gallery, ritad av självaste Frank Gehry (Guggenheim i Bilbao också t ex). Vi satte oss där i skuggan och vilade ett slag (behövligtI. Schysst. Mkt trä. Luktade gott. När vi var klara med det så började vi resan hem. Fortsatte lämgst med Serpentinen till norra kanten av parken för att hitta toalett och isglass och sedan gick vi rakt österut mot tunnelbanan. Detta innebar tyvärr Oxford Street precis vi stägningsdags, men vi kom hem.

Nu är vi fullständigt utmattade efter vår promenad i över 30-gradig värme och ska ricka vätska, äta middag och titta på Top Gear och Long Way Round. SÅ ska dte vara.