söndag, juli 27, 2008

Matt och glad

Vaknade tidigt av att jag drömde om en hissresa som slutade med en krash. Eftersom jag inte kunde somna om var det lika bra att gå upp och börja njuta av dagen. Inköpte söndagstidningen som jag läste på balkongen med frukost nr 1 (rostmackor med ost och sylt samt te). Lite senare (och efter att vi beslutat oss för att inte åka till Brighton) kom Linus upp och nästa frukost vankades (yogurth & müsli), även dne på balkongen med söndagstidningen.

Blev inspirerad av några artiklar i tidningen och bestämde att en picknick i Hyde Park vore rätt. Sagt och gjort. Det blev iof picknick redan i Green Park med fullkornsbaguetter fyllda av perfekt mogen avokado, dylik brie, soltorkadtomatpaste och diverse italienska köttskivor. MUMS! MumsOch så druvor och dricka till det. Vi satt lite innan vi gick vidare till Hyde Park. Vi ahde nämligen ett mål med utflykten! Vi gick längst med Serpentine och vi såg var Lidon ligger. Där kan man bada för en penning! Vi hade inte ännu hittat vårt mål, utan gick vidare in i Kensington Gardens. Där fann vi det vi sökte. En temporär pavilliong i anslutning till ett gallery, ritad av självaste Frank Gehry (Guggenheim i Bilbao också t ex). Vi satte oss där i skuggan och vilade ett slag (behövligtI. Schysst. Mkt trä. Luktade gott. När vi var klara med det så började vi resan hem. Fortsatte lämgst med Serpentinen till norra kanten av parken för att hitta toalett och isglass och sedan gick vi rakt österut mot tunnelbanan. Detta innebar tyvärr Oxford Street precis vi stägningsdags, men vi kom hem.

Nu är vi fullständigt utmattade efter vår promenad i över 30-gradig värme och ska ricka vätska, äta middag och titta på Top Gear och Long Way Round. SÅ ska dte vara.

Inga kommentarer: