tisdag, oktober 03, 2006

Det är på helgerna det händer

Jag har regelbundet mer att skriva om efter helgen än annars... borde inte ens vardagsliv vara mer spännande än så?

Helgen var full av skojighter och jag var inte hemma särskilt mycket. Linda och jag slöade framför TV:n på fredagen och jag fick se Brokeback Mountain. Filmen var mycket bra, oerhört sorlig, gav en en känsla av vanmakt och föll inte i typiska hollywoodfällor. Bra skådespeleri och underbara miljöer. Rekommenederas varmt, även om jag skall erkänna att t o m jag lyckades bli lite chockad vid tillfälle.

Lördagen var det efterkarneval och det var väl trevligt. Vi träffades först på Kulturen och pratade innan vi tog oss upp till Victoria stadion. Showen var bra och jag kände mig underhållen, men stannade inte särsilt länge efter att den var slut. Dels hade SOfia ramlat och jag vilje följa henne en bit på vägen, dels så spelade E-type och jag kände mig rätt färdig med det hela.

Till Malmö och familjen Tolstoy for jag på söndagen. Jag hade en underbart trevlig dag i sällskap av hela familjen ( i olika doser). Vi hoppade studsmatta, lagade mat (kantareller!) och så var Doa, Dag och jag på cykeltur vid Ribban och Västra Hamnen. Solen sken och vi hade det skönt. Mycket folk ute dock så det var lite jobbigt att cykla vid tillfälle. Vi tittade även på Sigillet tillsammans och det var roligt att visa upp den för några icke-lundensare. Kom hem vid 22 och var verkligen redo för sängen.