fredag, augusti 15, 2008

Packångest

Jag är egentligen rätt bra på att packa. Dels har jag det i blodet, dels har jag övat upp färdigheten under ett par år som distansflickvän. Men ibland orkar jag inte tänka och vara rationell och då blir det inget bra. Vill ha med mig allt för mkt, och vill inte alls begränsa mig. Detta ser inte bra ut. Ska nog ta mig en paus. Och ja, jag är fortfarande mkt trött.

torsdag, augusti 14, 2008

Beslutsångest

MyPicture
Hjälp mig! Jag köpte en handväska häromdagen, med möjlighet att återlämna. Jag har behövt en väska för det essensiella som jag kan ha över axeln och som inte blir dyngsur när dte regnar. Jag hittade denna, som jag tycker är snygg och passande, men jag är osäker. Vad tycker ni. Den är "Navy Blue", nästan lila, och i mjukt läder. Den kostade £27, med studentrabatt.


IMG_0069IMG_0070

Fortfarande trött

Så är det. Trots ledig dag igår. Och trevlig pubkväll med Sian (det går INTE vilt till). Vill bara sova. Imorgon bär dte av till Sverige.

onsdag, augusti 13, 2008

Trötthet

Jag måste rimligtvis vara okry. Förstår inte varför jag annars skulle vara så förfärlgt trött. Och jag har lagt mig tidigt och sovit länge, men ändå vill jag bara sova mer och har ingen energi. Besvärligt. På fredag kväll far vi till Sverige. Det blir ett snabbt stopp i Malmö-Kivik (bröllop) och sedan en dryg vecka i Sthlm med familjeträffar och födelsedagsfriande. Ska bli trevligt, även om jag känner mig stressad. Behöver komma igång med exjobbet igen, men jag har alltid en svår uppförsbacke som gör att uppehåll (långhelger och besök), hur trevliga de än må vara, är distraherande oc saktar ned arbetet. Nu ska jag bara bestämma om jag ska ta med arbete till Sthlm. Är skeptiskt till att jag kommer få ngt gjrt, men dte vore ju bra. Får se.

tisdag, augusti 12, 2008

Ungdomlig

Kan inte låta bli att finna nöje i följande historia. När vi skulle betala på Waitrose i lördags hamnade vi hos en kassörska som tydligen inte fick sälja alkohol för att hon var för ung. Mamma skulle köpa vin så en annan av personalen fick komma och godkänna. När hon så skulle göra stälde hon frågan vem av mamma och mig som skulle handla. Hon tycks ha varit osäker på om jag fick handla. 18 eller 29, sa samma. :)

Snippsnappslut

Har i eftermiddag lämnat av föräldrarna på flygplatsen. Ders besök för denna gång är över. Vi har haft trevligt trots att vädret inte riktigt sammarbetade. Måndagen ägnades åt Oxford Street och avslutades med Indisk mat (mums). Idag tog vi en snabbtur till Spitalfields för att kolla in och träffa Linus över lunch.

söndag, augusti 10, 2008

Hektisk helg

Flyplatshämtningen gick smidigt och jag deponerade föräldrarna på hotellet ett stenkast härifrån) innan jag gick hem och förberedde klart middagen. Vi hade en trevlig fredag kväll med grillade laxspett, potatissallad och limesås. Sådär lagom.

Lördagen började rätt lovade. Visst var det regn i luften, men inte så farligt. Jag förberedde teaterlunchen under förmiddagen och sedan fick vi lov att besluta om den skulle ätas hemma eller som picknick i praken. Vädret var såpass trist att det fick bli härhemma. Vi kom iväg ngt för sent till teatern, vi skulle se Gigi på Open air Theatre i Regent's Park, och fick stressa en hel del för att hinna fram i tid. Vädret blev fortsatt sämre, men vi hoppades att det skulle lugna sig i tid. Vi hann till teatern och fick t o m lov att sätta oss ner på våra platser innan ledningen fick konstartera att en utomhusförestälning denna dag INTE kulle gå. Det var en besviklese, men full förstårligt och vi fick iaf regncheckar som gäller även framtida sässonger. Och denna gång kom vi iaf till teatern. Som tröst stannade vi till på Patisserie Paul på vägen hem och införskaffade fika. Denna inmundigades med te till filemn Gigi. Middagen åt vi på La Figa. Jag åt saltimbocca romana (kalv med parmaskinka i smörsås med salvia MUMS och en cappochino på det (med kanelhjärta på skummet). Gott och trevligt.

Idag hoppades vi på bättre väder, och jag lyckades nästan locka iväg till Windsor. Vi valde dock att stanna i stan (och det var nog väl det). Som bestämt åt vi Sunday Roast på the Prospect of Whitby, som var helt ok (the Grapes är bättre) och sedan tog vi oss in till stan. Vi promenerade från Towern till Tate Modern med fikapaus på Southwark Catherdral. Det var en trevlig promenad, men vädret blev successivt sämre. Vid Globen beslöt vi oss för att ta båten hem och dte var i sista stunden. Väl framme i Canary Whraf hade det börjat regna rejält och vi var frusna och rejält blöta när vi kom hem. Då är dte te som gäller. Jag lagade sedan spenat- och ricottafylda caneloni som vi åt med nöje. Resterna av fruktsalladen från igår slank ned de med. Och jag fick se dagens avsnitt av The LOng Way Round och har konstaterat, och mamma håller emd, att Ewan MacGregor och Menneman är oerhört lika över ögonen. Nu är jag trött och dte är snrt läggdags.