torsdag, augusti 14, 2008

Beslutsångest

MyPicture
Hjälp mig! Jag köpte en handväska häromdagen, med möjlighet att återlämna. Jag har behövt en väska för det essensiella som jag kan ha över axeln och som inte blir dyngsur när dte regnar. Jag hittade denna, som jag tycker är snygg och passande, men jag är osäker. Vad tycker ni. Den är "Navy Blue", nästan lila, och i mjukt läder. Den kostade £27, med studentrabatt.


IMG_0069IMG_0070

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker den ser ut att vara jäkligt snygg och jag gillar att den är nästan lila :). MAO behåll den är mitt råd.

Kramar,
Lisa

Sofia sa...

Om du har letat efter en handväska med långt axelband så tror jag att du hittat rätt. Jag tänker att den bör passa bra med jeans och typ alla andra färger förutom kanske svart. Det är svårt att se på bilden, men det viktiga är, tycker jag att materialet (trots att det är skinn) inte känns billigt. Syna alla sömmar och sånt för den ska vara helt perfekt med tanke på priset. Den ser enkel, men välsydd ut på bilden så om du tycker om den ska du helt klart behålla den. Tänk in den i situationer där du saknat den sortens väska och känn efter om du kommer sakna den om du återlämnar den! KRAM

Lovisa sa...

Jag håller med Sofia här; tänk efter om den fyller dina behov (får du plats med det du tänkt, matchar den flertalet av de plagg du tänkt bära samtidigt som den osv), gör den det så slå till! Den känns spontant väldigt mycket Kristina, jag kan se dig snitsa med den! Kram!

Kristina sa...

Tack så mkt för tipsen och kommentarerna! Bestämmer mig imorgon.

Linda sa...

Jag håller med de andra! Den känns verkligen som du men kolla så att du får plats med allt du vill (sen kanske man inte måste ha med allting alltid - nåt jag håller på att jobba med att inse...). Men spontant tycker jag den var snygg. Och inte så superfasligtgalendyr ju.
Kram