fredag, juli 27, 2007

Flyttdags

Det står lådor överallt och jag är svettig från att fixa. Imorgon flyttar vi nämligen till nya lägenheten i Limehouse. Vi ska börja med att besöka IKEA (vi har liksom inga möbler efter som Linus hyr möblerat för tillfället). Sedan våra grejer här. Alltid mer än man trott men inte i närheten så mycket som när jag brukar flytta. Några av er vet exakt vad jag menar. Just nu har jag "bara köket och lite badrum kvar. Måste bli klar till fem. Helst tidigare. Ska nämligen på sing-along-sound-og-music med Chris ikväll och skulle vilja hinna duscha innan jag beger mig ut bland folk. Vi kommer tyvärr nog inte att ha internet på ett slag - uppkoppling kan ta ett slag i detta uland. Håll tummarna! Annars kommer jag att känna mig mycket isolerad. Usch. Det ska nog bli bra. Ser fram emot en mycket aktiv helg.

onsdag, juli 25, 2007

Regent's Canal

Mer bilder hittar du pa flickr (klicka pa bilden).

Leka med maten

Har packas det for fullt. Bit for bit forsvinner vart liv ned i lador och vaskor av allehanda slag. Ikvall ska vi inspektera lagenheten sa att de lamnat den i ok skick. Imorgon far vi nycklarna. Jippi!!! Men en hel del skall forberedas tills dess.

Igar fyllde Matt och och vi var och at overaskningsmiddag med honom pa en japansk restaurnag nara Picadilly Circus. Det var lika mycket en show som mat da var bord har en privat kock som lagar maten pa ett stot stekbord som man sitter runt om. Det blev fried rice, goda gronskaer, kyckling coh hummer for mig (andra at aven lax och rakor - man fick valja tva att kombinera). Kocken var nagot av en jonglor och det lektes med eld och kastades mat i munnen pa nagra av oss. Trevligt. Daremot daliga drinkar. Matt blev jatteoveraskad vilket var kul. Maltiden avslutades med tarta och sang. En riktig fodelsedag alltsa. Eftersat gick vi en svang till en kitchig bar och fick som vanligt kampa for att tillatas att ga nar vi ville.

måndag, juli 23, 2007

Skojjigt

Håller på att packa och fixa bäst jag kan. Diskar gör jag också. Så slog det mig en sak, som jag sedan fick bekräftat under en liten paus med wikipedia. Linus och Harry Potter är låtsastvillingar. Liksom Neville Longbottom. Hihi.

"The one with the power to vanquish the Dark Lord approaches... born to those who have thrice defied him, born as the seventh month dies... and the Dark Lord will mark him as his equal, but he will have power the Dark Lord knows not... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives... the one with the power to vanquish the Dark Lord will be born as the seventh month dies..."

Låååååångpromenad

Eftersom vädret såg ut att tillåta det bestämde vi oss för att fortsätta vår kanalpromenad från där vi avslutade den i påskas, men först åt vi GI-amerikanska-pannkakor med jordgubbar, ananas och blåbär.. Alltså åkte vi till Angel och hittade strax Regent's Canal för en gtrevlig söndagsutflykt. Vi fotade mycket (vackra reflektioner i vattnet fremst) och hade det härligt med sol hela vägen. I Camden tog vi ett avstick och köpte mat i marknaden som vi åt vid vattnet (mums). Roligt var också, väl framme i Regent's Park, att prommenera med zoot på var sida om sig. Man kände sig nästan som del av utställningen. Strax efter parken vek vi av så vi har ännu inte gått hela peromenaden som är tänkt, men vi fick inte mindre motion för det. Vi gick nästan lika långt till ner mot Picadilly (för att kolla skjortor och käpa biljett till sing-a-long-sound-of-music) och sedan upp till Tottenham Court Road via China Town (köpte dumplings att ångkoka hemma). Sedan var vi trötta. Ojojoj vad trätta vi var. Vi räknade att vi gått en 7-8 engelska mil (alltså ca 2,5-2,9 svenska mil). Vi komenserade med mat framför TV:n. Nu är det packvecka som gäller. Bilder kommer snart.

söndag, juli 22, 2007

Finito

I morse kl 1 laste jag klart boken. Har varit snabbar tidigare, men sa forsokte jag ocksa vara lite
social gentemot stackars Linus. Kommer inte skriva nagon recension (will inte raka saga nagot for dem som inte last) och har nog inte riktigt smalt den. Blir omlasning relativt snart igen - men med mer ro.