torsdag, januari 29, 2009

Chanstagning

Har skickat iväg en ansökan nyss. Fast den kanske inte var helt konventionell. Bestämde mig för att chansa lite. Har nämligen läst jobbeskrivningen om och om igen och kände att jag var underkvalifiserad. Däremot vill jag gärna jobba för den avdelningen, och skulle jag få en plats längre ned på heiriarkin vore det en annan sak. IStället för att låtsas att jag passar har jag, kanske dumt, skrivt att jag inte är kvalifiserad MEN att jag hade varit en tillgång för dem i en annan roll och att jag hoppas de skall ha mig i åtanke, sedan fortsatte jag som vanligt med att förklara mina skills och experoences i förhållande till beskrivningen. Jag vet inte alls om det var en klok taktik, men jag tyckte den kunde vara värd ett försök iaf. Har ju inte lyckats hittills med vanliga metoder... Vi får se. Imorgon måste jag arbeta på ytterliagre en ansökan som jag eg inte stämmer in på, men mest därför den är till för de som är mitt i utbildningen och behöver praktisk erfarenhet som del av utbildningen... Får se om jag kan lura mig igenom där ändå. Suck. Detta är svårt.

Dessutom är jag fortfarande trött och nu har halsen börjat mecka (igen) liksom huvudet. Blir ingen träning idag, men däremot i helgen (om jag inte blivit sjuk) och på tisdag.

You've got to accentuate the positive?

Inte alltid så lätt. Jag vet att jag borde söka arbete ännu mer aktivt än jag gjort hittills, men jag har inte varit passiv för det. Däremot blir det trögare och trögare för varje mejl man får som utrycker att de tyvärr har mer passande kandidater till jobben och att man inte kommer att kallas till inervju. (Fick just besked från Electoral Comission.) Just nu hade jag blivit glad att bara komma så långt att jag blev intervjuad... Jaja. Bara att kämpa på antar jag. Ska nu försöka få ihop en eller två ansökningar. Urk.

Lite värk mår bra av pub-besök

Tränigsvärken är idag nästan värre än igår. Och jag tänker gymma ikväll också (dock vattengympa som är mkt snällare). Underligt nog är dte inte alltid de kroppsdelar man tror man ska ha ont i som värker. Värst för mig är vader och rygg just nu... som jag inte tckte jag ansträngde märkbart i tisdags. jaja. Kunde varit värre. Har lite jobbasnökningar att arbeta på idag. Men ska också tillåta mig själv lite vila då tröttheten sitter i och jag faktikst (på vardagarna) går upp med Linus.

Fick ännu en trevlig kväll igår på vår stammispub the North Pole. Den är verkligen härligt sunkig och opretto. Dessutom var det tantbarkvinnan igår som är riktigt schysst och jag knde mig som en inföding där jag satt med mitt glas Bell's (whiskey). Fick stora ögon riktade mot mig när jag stod i barnen o beställde. Just då stod jag på en liten upphöjning och två män tyckte jag så förfärligt lång ut. Jag ställde mig ned, vilket var bättre, men ändå. Berättade att jag är 5'1'' och fick svaret: bra mkt längre än båda dem. Lite sött av två lads som annars var lite matcho. Sedan satt ett par rakt i mitt synfält och kelade hela kvällen. Get a room!

Eddie Izzard

Är en av anledningarna att Linus och jag bondade till att börja med och jag undrar hur det hade gått utan detta gemensamma intresse.:) Vi har DVD-boxen, men vi har (iaf inte jag och inte tillsammans) inte sett honom live. I höstas försökte Linus få biljetter till ahns nya show Stripped men biljetterna tog slut i ett nafs. Vi fick reda på att det varit förbokningar för fans och jag anmälde mig promt på hans hemsida för framtida tillfällen. Så här om dagen kom beskedet: en UK-turnering! Förbokning med början kl 10 idag. Och hör och häpna, jag lyckades knipa åt mig två riktigt bra platser. Kund eblivit bättre men jag behövde konferera med L. I vilket fall sitter vi på golvet mitt framföör scenen fats inte i sektionen allra närmaste, utan den just därefter (fast näst längst fram!). Den 3 december (man är ute i löjligt god tid) ska vi så till O2 (dvs gamla millenium dome i north greenwich, dvs rakt på meridianen) och se Eddie!

onsdag, januari 28, 2009

Ajajajajaj!

Med tanke på hur dte kändes igår är det inte konstigt att jag idag stapplar omkring med träningsvärk lite här och där. Men det finns ju tillfredsställande aspekter med det också. :)

tisdag, januari 27, 2009

TräningsVÄRK!

Var på step. Det var jättejobbigt. Jag är fullkommligt slut nu, stapplade mig hem. Jag låg alltid en tat efter alla andra. Jag började nästan gråta mitt i passet av utmattning och eftersom ledaren såg mig just när jag av desperation tog en liten paus och sa: "Come on!". Shit pommes. Minns inte alls att step var så svårt. Så var det ett antal år sedan jag sist körde ett pass (jag var 23) och jag kan väl inte påstå att min kondition och musklatur blivit bättre sedan dess. Hilfe. Det var vedervärdigt, men jag undrar om det inte är just det som behövs. Ngt att övervinna, iaf en gång i veckan. Vilken triumpf blir dte inte om jag kan göra passet utan att nästan dö ngn gång i framtiden. Och i rätt takt. Det vore ju ngt det.

Trötthetens starka grepp

Kanske är det del av efterreaktionen från exjobbet, kanske är dte vintern, kanske är jag inte hlet frisk, men en sak är säkert, trött är jag. Hela tiden och mycket. Ville inte gå upp igår (gjorde det och lyckades undvika att sova middag), kände mig sömnig hela dagen och var redo att lägga mig strax efter nio. Hmmm. Rätt jobbigt, men kunde varit värre. Med träningsvärk i låren (rätt kroppsdel för mig att träna) var jag ändå rätt så effektiv igår. Lyckades iaf planera och beställa all mat för två veckor framöver, skriva klart och skcika in min artikel samt kolla jobb jag ska söka (och dylika saker). Dessutom fick jag mig en chatstnd med Anna!

Idag har jag suttit med exjobbet (ja, dte tar aldrig slut) för att justera det utifrån den kritik jag fick på seminariet. Tror jag lyckats möta alla kommentarer utom en... Har iaf skcikat in den till Bengt som måste ok:a innan jag lämnar in den digitalt. Inte många steg kvar efter det. Annars har jag väl att göra idag och ska träna kl 17.30 var det tänkt (Step). Hoppas jag inte är riktigt lika sömnig ikväll som igår bara.

söndag, januari 25, 2009

Vilken helg.

Det har varit en intensiv heg. Det känns iaf så. I lördags sov vi till ett!!! (Vet inte vad som hänt med mig, jag som inte kunnat sova förbi 9-10 sedan tonåren.) Sedan handlade vi lite mat för att vara redo när våra gäster kom. Adrian, Zoë och vi spelade så risk, åt mat och hade allmnt trevligt i en sju timmar. Jag var slut efteråt, men glad åt lek och sällskap. Nu ska jag bara införskaffa Ticket to Ride till nästa gång.

Idag sov vi nästan lika länge. Efetr frukosten var vi på gymmet och sedan en tur på stan. Linus lagade Jambalaya och det var grymt gott. Nu fixar vi lite och tar det lugnt.