fredag, april 30, 2010

Titta pa mig!

Detta jobbar jag med. Bland annat.

torsdag, april 29, 2010

Tveklöst

Kände två tveklösa karatesparkar igår. Chopchop.

Söstrabesök

Maria hörde av sig på måndagen och undrade hur det skulle passa med spontanbesök. Efter lite omstuvande kunde vi bestämma att så skulle bli fallet. Så undre tisdag eftermiddag kom hon hit till väntande nycklar o lägenhet och så fort jag kunde tog jag mig från jobbet för att möta upp med henne. Det blev en massa snack under första i kombination med TaiPanmiddag & äppelpaj med vaniljglass.

Nästa dag stack Linus iväg till jobbet medan vi hänge och snackade innan vi själva lämnade lägenheten. Det fick bli en promenad till CW i närpå försommarvärme, fika i parken, titt in på Baby GAP, lunch på Tortilla, tur på Waitrose/John Lewis där vi bla kompletterade matinköp och sedan hem med DLR:en. Efter ett snabbstopp här hemma tog vi en ordentlig promenad runt Wapping och tittade lite på kayaklektioner vid Shadwell Basin (verkade urskoj!). Rätt matta och lite oroliga för regn (som aldrig föll) begav vi oss hem. Jag lagade lammbullar i tomatsås och vi kunde äta strax efter att Linus kom hem. Gott och trevligt. Efterrätten Maria inhandlat, Raspberry Crème Brulée Cheesecake, satt riktigt fint ngt senare på kvällen.

Imorse for så söstra tillbaks till Sverige. Roligt med besök!

Intensivt på jobbet

Vi hade möte med resten av vårt forskningslag i tisdags som vi hade en hel del att förbereda till. Jobbade därför järnet under måndagen och kom från kontoret vid sju. Tisdagen blev väl så intensiv med självaste mötet, eterarbete och till slut fixade jag konstitutionella lobbyingbrev till de tre partiledarna. Jag cool. Pust! Men jäkla roligt när adrenalinet får pumpa lite. Gillar att GÖRA saker. Så bara skoj och lite utmattning.

söndag, april 25, 2010

Marathon

Så var det dags för London Marathon igen. Och enligt tradition bjöd vi på första parkett (de springer frbi på vår gata så man kan lätt se dem från balkongen), mat och dryck. Vi hade ett trevligt gäng här hos oss från em tills nyss. Roligt att se alla. Repriserade bröllopsfestens pastasallad & spenatpaj och avrundade med äppelpaj och vaniljglass. Utmärkt. Aster o jag har lyckats köpa likadana klänningar igen. Ett tecken på att vi båda har utmärkt smak. :) Ska nu ta dte lite lugnt.