fredag, oktober 23, 2009

Äntligen fredag

Nästan frisk. Svag och en envis hosta, men annars är det nog ok. Lyckades t o m lämna lägenheten en krt sväng idag: sopor att slänga & lunch att inhandla. Ska ta det fortsatt lungt i helgen, men tror jag är redo för att ta tag i livet på måndag. Arbetssökandet ligger WAY efter.

Nästa vecka ska jag på seminarium anordnat av Hansard Society om 'Making Better Law'. Ska bli intressant, och kul att träffa några f d kollegor. Roligast är dock att mitt namn finns på briefing papret till seminariet. Heja mig! Om jag nu också kunde få ett jobb...

torsdag, oktober 22, 2009

Friskare

Idag känner jag mig såpass bra att jag är klädd i jeans istället för mjukisbyxor. :) En klar förbättring. Fortfarande utmattad och hostig och så, men vilken skillnad från febermonster. Skönt att sova till halv tolv ockå. :) Ska bli skönt att kunna ta tag i livet igen efter flunsan.

onsdag, oktober 21, 2009

På bättringsväg

Vaknade halv tolv (tala om att jag behöver sova) och kände mig bättre än på länge. Fortfarande inte frisk, krämpor och framför allt utmattad, men jag tror banne mig jag kommer att kunna slita mig från soffan ett antal ggr idag. Lyckan är stor. Ska bara försöka komma ihåg att inte ta i för mycket... man kan lätt bli sämre då. Har ju hänt förut.

tisdag, oktober 20, 2009

Fortsatt flunsa

Frukost igen. Sitter här och febersvettas och har just tagit en samling tabletter (bl a tamiflu som min käre make hämtat ut åt mig). Så nu hoppas jag på stadig förbättring. Slapp iaf den riktigt extrema nattfebern (låg visserligen och skakade kropp & tändre tt slag, men hanterade det). Ska nu fortsätt och vila, göra ingenting. Om jag mår bättre i em kanske dte är dags för en dusch! De små sakerna här i livet. :)

måndag, oktober 19, 2009

Giveme giveme

Fortsatt feber på över 38 avgjorde saken. Linus har nu hämtat ut min tamiflu eller vad dte nu är.

Bättre eller inte?

Kändes som om jag höll på att bli bättre under gårdagen. Hade fever, men inte ika hög, och kände mig piggare (jämfört med den huttrande och kallsvettiga personen från dagen innan). Beslöt att inte skicka Linus på uppdrag anti-viral drugs. Så inatt vaknade jag vid fyra fem och kände mig riktigt, riktigt kass igen: kall och ont i huvudet. Tog tempen och det visade sig att jag hade 38,7 grader. Hmph. Jag brukar inte bli sämre under natten ju. Då sover man och kroppen får vila ju. Trots tabletter tog det mig ett par timmar att somna. Vred på mig för att kroppen gjorde ont, frös så att jag skakde, svettades så att jag knappt kunde ha täcke på mig, huvudet kändes som om det blivit nära bekant med en slagborr och hostan ville inte riktigt låta mig vila. Suck. Nu är jag vaken och spisar frukost. Febern har gått ned (bara strax över 37) och jag känner mig bättre (men inte bra). Kan nu bara inte bestämma mig för om jag ska be Linus hämta upp medicinen eller inte...

söndag, oktober 18, 2009

Flunsan

Hoppades på temporär hälsostörning, men icke. Fick bara högre temp under kvällen och vid tio var den över 39 och jag gjorde testet på National Pandemic Flue Service. Jag kvalificerade således för anti-viral droger (i detta land utvärderas ens symptom så att alla som har tillräckligt lika svinsymptom (även om det inte verifieras att det är just den flunsan) får en dos virusmedicin). Dagens roligheter för min del fick ställas in (bröllopspresenten frukost på the Wolsley) :(. Som tur va gick det att boka av för alla så jag får vara med vid nästa bokningsbara tillfälle. Nu är det tedax och stillasittande som gäller.