onsdag, augusti 11, 2010

Lite jarn?

Har hamtat ut mitt jarntillskott idag. Vad sags om sex lador a 28 tabletter?

tisdag, augusti 10, 2010

Uschiamig

Ryggont & svullna fotter. Och sa hade jag borjat kanna av latt halsbranna, sapass att jag inhandlat motsvarande nuvalucol. Nu aven sura uppstotningar. Suck. Hur ska man ha tid med annat nar sa mycket av ens tid gar at till att hantera symptom...

måndag, augusti 09, 2010

Vilobehov

Är tött. Rätt mkt mest hela tiden. Delvis beror det på intensiva veckor. Delvis beror det på att jag är gravid (och på gränsen till att ha järnbrist). Därför försökte vi ta dte lite lugnt i helgen . L behövde väl också lite repos... Lördagen ägnades först åt inget och sedan en tur till Canada Water via Canary Wharf där vi åt lunch. I Canada Water kollade vi bl a in Mothercareaffären då jag skrivit en lista på vad som behövs inför första bebistiden. Lyckades även få Body Shop bodybutter på rea! Efter en paus härhemma lagade vi burgare (MUMS) och såg sedan på Mujeres alborde de un attaque de nervios somLinus fick i födelsedagspresent.

Söndagen var lika slö till att börja med. Iofs fortsatte jag inventering & utforskningsarbetet för vad vi behöver till i oktober. Efter lunch stack vi till Towerområdet för att kolla in lite andrahandsaffärer. Fina saker, men inte riktigt rätt för oss. Hamnade även framför ett par störiga amerikanskor på bussen tillbaks. Karikatyrer som talade med störig dialekt och bara sa dumheter! Skönt att komma hem igen och avnjuta en glass på balkongen. Vi fortsatte att lata oss innan dte var dags att laga middag: currystekt lamm med balsamvinäger & ingefärswokad sötpotatis och till dte mangoyogurt. Mums!