fredag, augusti 21, 2009

Kristinas Klädbutik

Har hittat butiken för mig. Jag tycker nästan ALLT är fantastiskt fint. Villhavillhavillha!

Vill ha!

Omväxling förnöjer

Har tillbringat stora delar av igår och idag med att fixa iordning en EndNote databas. Det var skönt att fixa med lite annorlunda saker. Lite praktiska saker. Nöjd.

onsdag, augusti 19, 2009

Inget spannande egentligen

VAr och tranade igar. Det var pa tiden. Borde gora mer, men dte ar svarare nu nar jag har full sysselsattning. Helgen var trevlig men ratt slo (nar jag val fatt in mitt anbud). Lite shopping pa lordagen (nja vi tittade i affarer mest) och biblioteksbesok. Pa sondagen gjorde jag massor av nyttigheter och sa gick vi och sag HArry Potter-filmen. Battre an jag trodde. Man inser hur omojligt det ar att filma dessa bocker. Man maste rensa rejalt far att det ska fungera som film. Tycker d elyckades helt OK. A andra sidan kan jag fylla i en hel del fran bockerna.Just det, skrev massor av tackkort under helgen. Ajaj stackars handen.

söndag, augusti 16, 2009

Återseenden

Utöver ansträgningen emd ansökningar har ja: ätit argentisnk glass vid Picadilliy med Ben (medpraktikan på CU) efter en halvtimmes promenad i ösregn; trääffat Sian påg ymmet och snackat över en Nandosmåltid; och ätit italiensk lunch med flickorna från CU. Trevligt! Tror bestämt att jag lyckats fixa ett slags social tillvaro i denna stan oberoend eav maken. :)

Jobbsökande

Stor del av kvällarna senaste veckan (inkl förra söndagen) har gått åt att fixa med jobbsaker. Dels har jag satt ihop ett anbud för frilansade övversättning till EG-domstolen (offentlig upphandlig). Översättningen var svår, men jag tror eresultatet var ok. Dte här emd att prissätta anbudet däremot var jäklar så mycket svårare. Vad tar man för ett sidas översättning? JAg hoppas jag landade ok till slut. Postade iaf alla tre ex av mitt anbud dubbla kuvert varav det innre markerades "öppas inte av postdepartementet " och jag fick lova att signera tejp och flik där kuveret tillslöts. Underbara byråkrati. Nu återstr bara att de resultatet. Har även ansökt om ett forskningsassistenjobb på king's College i krigs studier. Varför, kan man fråga sig. Jo, därför att jag passade in perfekt på beskrivningen (man behövd einte kunna ngt om ämnet, men tala och förstå svenska i princip flytande). Får se hur dte går med det också. Nu är dte bara att sätta igång emd att leta efter andra jobb att söka. Roligheterna tar aldrig slut.