onsdag, juni 23, 2010

Shopping och the Lord Speaker

Min lediga dag men var redo att gå med Linus imorse. Hade nämligen bestämt att försöka gå på några affärer och se om jag kunde hitta några kläder som skulle fungera på min nuvarande storlek, min storlek den närmsta tiden och i sommarvärmen. Vågade ig t o m t Primark och testade en held del plagg, men fann inte ett enda som passade och var bra. Hittade däremot två väskor och ett par röda solglasögon. Gick inte mkt bättre i de andra (många) affärer jag besökte under fm. En mammaklänning på GAP för £10 och en likadan H&Mklänning fast i annan färg som jag köpte tidigare i vår. Men det mesta är för kort, orymligt eller fult... Tetsade skjorts på H&M men L skar in i magen när jag satt ned. Ska se om de går att finna i XL. Behöver verkligen ett par skjorts. Men kulan sitter rätt lågt så dte skapar byxproblem.

Efter shoppingturen tog jag en sväng till jobbet för att gå på seminarium med the Lord Speaker, dvs talmannen i överhuset och fota. Intressant och fylligt seminarium. Pratade lite access innan jag beslöt mig för att gå hem hellre än att stanna o se på fotbollen på jobbet. Fick lov att sätta på matchen på TV nu här hemma då jag insåg att ENgland gjort mål och det verkar vara en bra bättre match en sist.

Att gå lite tidigt

Trttheten håller i sig. Inte lika desperat som tidgare, men märkbart. Har därför gått hem tidigt (lite grand) både måndag och tisdag. Tycker det är bättre att ta dte lite lugnt och slippa samla på sig trötthet och behöva ta ledigt. Tittade på denna sässomg sista avsntt av Grey's Anatomy och grät på måndagen. På tisdagen gjorde jag mest inget på kvällen utöver att oja mig över avsaknad av kläder, känsla av allmän svullnad (inkl värmeutslag på innerlåren) och titta på 30 Rock med maken. Under dagen hade jag gjort en glad upptäckt på andrahandsbokaffären i Brunswick Centre: Gaudy Night av Dorothy L Sayers i New English Library upplagan av samma stil jag har mina andra Sayers böcker i. Lycka!

söndag, juni 20, 2010

Helg

Lördagen spenderdes helt och hållet innomhus och lättjefullt. Läste lite, tittade på ett bröllop, lagade mat, spelade Civ, Linus bakade... Lugn och ro helt enkelt.

Idag kom vi iväg i rätt god tid till Greenwich. Vi köpte en jättefin lampskärm, åt jättesmaskiga mackor med steak och smält cheddar i parken och strosade sedan runt parken rätt länge. Fint väder och skönt att vara ute.
Torsdag fm var jag på kurs hos sjukgymnasten och vi lärde oss om bra ställningar osv för förlossningar. Satt resten av jobbdagen och klurade med Access (skoj) förutom lunchen i parken.

På fredagen analyserade jag voteringar länge och väl innan jag kom hem till Linus & Sarah. Vi beställde kinamat och James kom sedan. Vi tittade på den Tråkigaste Fotbollsmatchen Ever: England -Algeriet. Fast vi hade det trevligt ändå.

Slö onsdag

Är fortfarand ei behov av vila så jag passade på under min 'hemmadag'. Tillbringade hela fm i sängen och läste och tog det lugnt. Men fick även en del gjort under dagen innan jag tog mig till parlamentet för att lysna på Leader of the House, Sir George Young som skulle hålla föredrag. Dte var ok.