torsdag, maj 14, 2009

Tiden går fort när man har roligt

Jöses ja. Redan onsdag. I lördags kom Linda hit! Hur trevligt som helst. Hon ska vara här i två eckor allt som allt och går en statistikkurs på UCL. Och så får jag nöjet av hennes sällskap. Innan jag hämtade upp Linda på London Bridge på eftermiddagen (lite senare än tänkt, men så är dte att flyga) hann Linus och jag ta en cyckeltur. Vi testade vägen in till hans jobb (läskig på sina ställen), tog oss sedan noröst till Broadway Market där vi tittade på stånden och i butikerna samt åt en macka med helgrillad gris (bitar av den) i (MUMS) för att sedan ta oss hem längst kanalen (vid det laget gjorde min rumpa rejäkt ont). Vi hann även städa lägenheten till viss del. Kvällen tillbringades i lugn och ro med Pimm's, middag, champange och guitar hero (om jag minns rätt).

På söndagen, efter en sen frukost med god hårdost till (tack Linda!) tog vi en tur till Brick Lane och Shoredich. Vi kollade en hel del på vad som hade att bjudas på markanden (vill ha, vill ha, vill ha) och åt Tapas och sedan gelato i solen. Vi fortsatte söndagstrevligheterna med ett glas på the Narrow, sittandes utomus vid Thamesen. Sedan slapade vi och åt middag. Inget spännande men trevlogt ändå.

Sedan dess har det varit arbete för oss alla. Linda och jag fick sällskap på vägen till och från UCL i måndags, men annars är våra scheman osynkade. Var på gymmet i tisdags, men ännu får jag inte gå på Step då fotleden inte är helt hel. Igår lunchade Linda och jag på ett äkta engelskt ställe med träbås och pommes till allt. Fick vara barmhärtig och donera ett plåster till en stackars man vars skada gått upp. Annars har jag känt mig trött och lite ineffektiv i veckan. Men jag kämpar på.

Idag har jag hemmadag (skööönt) men fullt upp. FÅr ta och sätta mig och skriva min "att göra lista" strax.