lördag, mars 28, 2009

Ajajaj

På väg av bussen (nja, ned från ovanvåningen) svängde bussen till och jag tappade balans och grepp om stödstången och ramlade. Som tur var ramlade jag bort från trapporna och "bara" på en annan passagerare och i gången. Det gick helt ok för mig (o vår nya skriva tycks ha överlevt) men jag är lite öm nu.

torsdag, mars 26, 2009

Dumma artikel

Slet med min artikel största delen av dagen. Det gick inte så bra, blir liksom inget av den. Till lunch tog jag dock en rast och gick på Pilates. Det var ett tufft pass, vissa saker klarade jag helt enkelt inte av (jag är så svag!) och idag är det träningsvärk som gäller. Men skönt att komma iväg ändå och gillar att man känner efekt men inte svettas och blir anfådd; bra kompliment till annan träning. Fick tillfälle att bli lite orolig framåt kvällen då det tog Linus ca 1,5h att komma hem. Så går det när man hoppar på fel tåg. Stackaren.

Möte & Protester

Nästa vecka är det G20-möte i stan. De ska hålla till ca en kvart med DLR öster om oss, annars bor vi rätt mitt emellean de två financiella centran (ban t väster, Canary Wharf t öster). Det kan bli spännande det här.

onsdag, mars 25, 2009

Middag i Whitchapel

Efter en dag som bara flög iväg av diverse fix, arbete med min artikel och gymbesök (tyvärr endast enkelpass denna gång) tog jag mig till WHitechapel. Dit hade jag och Linus blivit bjudna för middag hemma hos Charlie och Sigrid. Det var mkt trevligt coh mycket gott. Ett bra sätt att tillbringa en vardagskväll. Bör vi göra oftare. Då vi precis missade bussen hem så gick vi (trots inte allt för tungt regn) och det var inte så farligt.

Nu känner jag mig (igen) okry och skulle helst vilja sova. Vårvädret har flygit sin kos, lagom till min att min födelsedag närmar sig (damn!). Men det fixar sig. SKa på pilates t lunch hade jag tänk.

Watchmen

Var och såg Watchmen på bio i måndags kväll. Intressant. Jag tror jag gillade de, men framför allt blev jag sugen på att läsa serien (som jag hade i handen som14-15-årig men inte kom in i). Filmen var lång, men inte onödigt. Snygg var den definitivt och min enda "men herregud" scen var sexscenen till Cohens Halleluja. Sevärd är den definitvit. HAde irritationsmoment då ett ungt par satt och pratade (och annat?) genom hela filmen. Både jag och Linus fick gå fram och be dem sluta upp.

måndag, mars 23, 2009

Titta här!




BILDDetail
BILD 02/2009Slutet på min artikel

Bevis på att jag faktiskt blivit publicerad (i ngn form).

Inte mkt att berätta

Kanske beror detta på att jag även Twittrar parallellt (och därför inte har samma behov av att sprida mina banaliteter på detta forum) eller så har det bara varit en lugn helg.

Torsdagen var en hemmadag med matleverens och -lagning, lite ansökans- och inbjudansarbete och sedan gymmet.

I fredags var jag faktiskt lite aktiv och tog mig in till stan (efter att ha skickat in en ansökan och arbetat ännu mer med inbjudningarna). Först åt Linus och jag lunch på Simson's, ett äkta engelskt hak (det blev steak and ale pie sm var god och oerhört mättande till dålig service). I lysande sol (vi har haft en otrolig vecka, varm (runt 15 grader eller mer och solig)) tog jag mig via Covent Garden till Victoria & Albert Museum för att träffa Jenny på besök från Stockholm samt s epå utsällning. Innan vi gick in och tittade på hattar av alla dess slag, ålder och härkomst, satt jag/vi på trappan i solen och njöt. Det var en kul utställning och överaskande hur svårt dte var att avgöra om en hatt var modern elelr gammal, europeisk eller exotsik. Vi hade fel lika ofta som vi hade rätt. Efter vår kulturella aktivitete tog vi en fika på Paul's vid stationen. På uteservering. (Ja, jag är tjatig, men det har varit så härligt!) Kvällen var standard: umgänge & QI samt Jonathan Ross på TV.

Helgen då... Brunch på balkongen på lördagen, följd av en liten tur til Canary Wharf, lunch på Vesubius uteservering och fixande i hemmet (jag fortsätter med detljstädningen av köket) samt Gosford Park och Ben & Jerry's som avslut. Söndagen påbörjades med nybakade scones som följdes av gymbesök, så småningom, och inte mkt mer.

Ok då, hade lite att berätta. Nu ska jag fixa iordning mig, göra lite research innan et är dags att ebge sig till institutet för möte.