lördag, december 08, 2007

Trööööött

Det blev ju rätt sent igår ändå... och mycket dansande. Så det är väl legitimt.

Tillagd 15.52

Även om jag inte blir bakfull särskilt ofta (och då menar jag mår illa, har ont i huvudet, känner mig sjuk) så blir jag tröttare och tröttare allt eftersom åren går utav en helkväll. Jag orkar liksom inte särskilt mycket, och har lust till mindre. Nu ska jag göra våfflor på det pulver jag hade kvar och vila. Fast jag egentligen borde läsa...

Hemma igen

Så fick jag mig min utekväll. Jag sitter hemma, dricker vatten och varvar ner och har mycket lite röst kvar att stoltsera med. Jag har haft jätteroligt, trots trög start i eftermiddags. Förfesten var trevlig och jag fick träffa folk jag ej träffat tidigare liksom gamla godingar. Middagen var inte ngt att hänga i granen matmässigt (hade ingen aptit visade sig) men annars mycket lyckad. Jag hade Torbjörn till bordet och jag vill nog påstå att vi hade det livat (det var snapps inblandad), jag fick fina julklappsklistermärken i velor att färglägga själv och jag höll i kvällens julspel med tema "Klass 2A gör sitt bästa". Livat och glatt. Mellanfesten gick rätt fort, men var även den positiv. Sedan dansades det och skrålades det för allt vad jag var värd. SÅÅÅÅÅ roligt. Har inte dansat på länge och schlagermusik är bäst för att bara släppa loss. Och sjunga till. Nu är jag trött i kroppen och ontig i halsen och glad att snart få krypa ner i sängen. Tack för välordnat evenemang Lovisa, Emma och Johanna. Och nattnatt.

fredag, december 07, 2007

Utekväll

Jag ska just börja göra iordning mig för något väldigt ovant. En kväll på nation! Kan inte komma ihåg när jag sist tillbringade en fredagskväll på sådant vis. Ska bli mycket roligt, även om det är synd att Linda är sjuk och inte kan :(. Så jag har satt igång en musikblandning med grease, dirt dancing och madonna och borde komma in the mood för firmafest och julbord på schlagersittning!
Oj vad mkt smink det blev...

torsdag, december 06, 2007

Felix

Och värsta turen verkar jag ha idag. Inte bara kommer det ett stipendium till mig (jaja!) utan jag fick en glad överraskning på introduktionen till Rättshistorien idag (tentan som aldrig blev skriven - nu ska jag äntligen få följa föreläsningarna). Tidigare har man endast fått ta med sig den historiska lagboken i vilken anteckningar kunnat göras fritt, vilket inneburit att man fått tokannteckna. I år har de bestämt att vi får ha med ALL litteratur. Alltså blir det inte lika viktigt att anteckna vissa namn och årtal utan jag kan fokusera på att förstå och kunna analysera. Vilket ändå är det som krävdes på tentan förr. Ja!!!

Ekonomi

Har känt mig ekonomiskt stressad de senaste dagarna. OCh jag måste fortfarande vara försiktig. Men jag kan inget annat än säga att det är en oerhörd lättnad när ett mejl dimper ned i inkorgen som berättar att jag även denna termin ska få AF-stipendium. En konkret belöning för intensiva studier, helt ok resultat och allmän ansträngning. Samt en hel del tid och själ som offrats till AF. Tack!

onsdag, december 05, 2007

Kreativ framför flitig

Egentligen skulle jag läsa Habermas och någon annan snubbe. Men fastade i ett annat snår. Har nu designat detta års julkort och ett kalenderfodral. Iaf rätt produktivt även om på fel sätt.

tisdag, december 04, 2007

Så bra är jag

Känner mig väldigt nöjd med mig själv efter att ha varit och tränat. Det blev 5,7 km på trampmaskinen, inställning cross-country, medelnivån uppjusterad två snäpp, på en halvtimme. Var svettig och trött efteråt. Mycket tillfredsställande. Önskar jag hade en sådan maskin hemma. Hade varit lättare.

Fel, fast åt rätt håll

Jag satt under förmiddagen och försökte läsa klart den SOU:n som jag läst ingick i materialet till dagens seminarium utöver många artiklar. Lyckades nästan läsa klart (10 sidor kvar). Väl på seminariet visade sig att en inte ingick. Suck. Nu vet jag iaf det till nästa seminarium.

Lite svårt att koncentrera mig

Har en SOU att läsa klart till seminariet kl 14. Och det går väl sådär. Distraheras lätt av andra angelägenheter (även om texten är intressant), speciellt ekonomiska. Värst vad fort pengarna tar slut alltså. Och ändå skall julklappar köpas! Vojme vojme. Ledsamt att Linus åkt, men hade han varit här hade jag fått ännu mindre gjort!

måndag, december 03, 2007

Alltid lika tråkigt

när helgen tar slut, även om det är en långhelg som denna. Urmysigt med besök och Linustid. Sista november var helt ok både festmässigt och spexmässigt. Söndagen var trevlig med Malmöbesök för oss och lunch med Jakob och Julia på ett riktigt bra café i Rösjöstaden. Full på godsaker blev man hos Lovisa och glad på trevligt sällskap. Idag var mest slappt förutom mitt seminarium på eftermiddagen. Lämnade nyss av Linus på stationen. Alltid lika tråkigt, men som tur är så ska jag till honom redan om drygt en vecka. Jippi!