fredag, december 31, 2010

Året som gått: 2010

Ligger mycket efter i mitt bloggande. Känner fortfarande inte att jag har tid över att sätta mig ner och skriva. Skulle kunna göra taffliga uppdateringar via iPoden medan jag ammar, men vill helst skriva ordentligt, så ni får vänta ytterligare ett slag innan det blir regelbundna rapporter igen. Jag vill dock få iväg min årskrönika idag.

Januari: Det nya året firades in med familjen Snell hemma hos dem. Blev på smällen och fick reda på detsamma efter att misstanke uppkommit på grund av urdåligt humör och extremt finnig hy. Återgick till att praktisera på Constitution Unit, deltid. Gick på klätterkurs men grät mest.

Februari: Fick besök av Magnus och Johanna samt gjorde prov för Hansard. Och så började jag må illa mest hela tiden. Såg Avatar i 3D på IMAX och spydde.

Mars: Mådde illa. Fick äta konstant (fast bara vissa saker) för att inte må värre. Träffade Lina som var på besök. Fick privat rundtur på parlamentet. For till Lund där jag firade 31-årsdagen på Grand med goda vänner, fick bilder tagna på the Studio, bodde på Grand.

April: Fortfarande i Skåne var vi på Jakob & Julias bröllop samt badade badtunna i Skånes Fagerhult. Mådde illa, men det började avta. Fick se vårt lilla pyre på ultraljud för första gången! For till Cambridge för att umgås med Lisa & Dave. Arbetade med Select Committee-projektet på CU.

Maj: Frukost på The Wolsley med vänner för att fira vårt giftermål (lite i efterskott). Parlamentsval och jag somnade medan jag tittade på valvakan. Arbetade med Backbench Committee-projekt; min första betalda gig! Fick besök av Max Otto & flicka. For till Skåne för att besöka Lundakarnevalen och gå på Sofias & Alex bröllop där jag var Dragon Master. Har ont i ryggen.

Juni: Snabbvisit i Stockholm för att fira svärmormor. Föråt mig på födelsedagsbrunchen. Fika med Anna & Jamie och besök på fotografiska. Har nu tydlig mage. Fixar Lisas minihippa här i London. Går kurser i Access. Vår barnvagn inhandlas.

Juli: Sverigebesök i värsta hettan. Stor, varm och svullen tillbringar jag mest tid i simbassängen. Firar Jakob & Julia med besök på Yassuragi. Åker på konferens i Wroxton. Firar makens 30-årsdag med temapicknick i Greenwichparken.

Augusti: Londonumgänge med Jakob & Julia och Magnus & Johanna. Går på föräldrautbildning. Trappar ned arbetet. Går på Glorias babydusch. Viktor kommer till London en sväng. Vi handlar babygrejer på IKEA. Har kräftskiva sans nubbe.

September: Röstar i svenska riksdagsvalet. Slutar på CU. Hälsar Ville & Tamara välkomna till världen. Är mest väldigt trött och sliten i kroppen. Och tjock och svullen. Har elefantfötter.

Oktober: Väntar. Äter kakor, ser på TV och väntar. Föder Albert! Jippihurra! Fixar registerering, passfoto och pass.

November: Försöker vänja mig vid att vara förälder. Fixa amning och överleva dagen. Är förälskad men också överväldigad.

December: Julsemester i Stockholm. Avlastand och umgås med vänner och familj. Har mysigt med mina pojkar.