lördag, oktober 23, 2010

Albert

Nyss hemkomen från sjukhuset. Så härligt att vara hemma med lille Albert som sussar sött i mina armar. Mer detaljer senare. Just nu kan jag nöja mig med att berätta att vår alldeles bedårande son Albert föddes i torsdags, 21 Oktober 2010, kl 21.28, efter ingångsättning strax efter 12 mitt på dagen. Han vägde 3440g, hans huvudomkrets var 35cm, längd får vi mäta själva (vi fick den till minst 50 cm). Vi är mkt, mkt nöjda o lyckliga. Nu ska vi landa här hemma.

IMG_0377

tisdag, oktober 19, 2010

Ännu en dag

Har maken hemma idag. Alltid lika trevligt. Har varit rätt flitig idag. Lite tvätt, lite nyttosamtal och en hurtpromenad. Gräddade dessutom pannkakor till lunch. Mums! Balancerade denna enrome aktivtet med ett varmt bad. Man ska ju inte ta i så man spricker! Hade egentligen tänkt mig en promenad till nu i em, men det regnar och jag har ingen som helst lust.

Vad är det jag alltid sagt?


Fåglar ÄR ondskefulla.

måndag, oktober 18, 2010

Trötter

Rackarns vad trött jag är. Lyckades inte heller sova middag, det är så obekvämt att ligga ned. Detta till trots ser jag fram emot att lägga mig. Fast först middag när maken kommit hem.

Ny vecka

Måndag. Har lite saker att fixa idag så det kan bli lite variation på tillvaron. Fast tror nog det flir lite TV, kakor & te någon gång under dagen. Det hör ju till? Inte jätteskojigt väder ute, men så börjar vi närma oss slutet av oktober. Och jag har påbörjat min 42:a graviditetsvecka. Jippi.

Fick en trevlig em/kväll igår. Fruktsallad med annanas, banan, äpple och hallon till mellanmål. Till middag lagade Linus jättegoda pizzor med kronärtskocka och stark napolitansk salami samt nåra droppar tryffelolja. Muuuums!

söndag, oktober 17, 2010

41+0

Så har man lyckats med det. Hepp! Har även ätit trevlig brunch med Sarah på Hubbub. Vi promenerade hela vägen ned till Mudchute i fm i solen.