lördag, oktober 09, 2010

Passande föda

Gårdagens middag bestod av mat från Tale of India och efterrätt i form av annanas. Började dagen med en kopp hallonbladste & en bulle. Till lunch idag åt vi piri-piri-grillad kyckling på Nando's. Mums!

Mitt perspektiv

POV
Min första kreation på rittavlan. Sakta men säkert ska jag bemästra den.

fredag, oktober 08, 2010

D-vitamin & Glass

Fick en riktigt behaglig promenad fram och tillbaks till Canary Wharf. Passade på att inhandla den nya LEON-kokboken samt en bägare italiensk glass: choklad och cocs. Mums!

Pannkakslunch

Tyckte jag kunde förtjäna det. Morgonens dimma har nu släppt, solen skiner och det är runt 20 garder varmt. Tror det är läge för en promenix. En tur till CW skulle nog inte skada.

torsdag, oktober 07, 2010

Asterlunch

Solen skiner ute och det är nästan 20 grader varmt. Underbart! Vilken tur att jag hade lunchdejt med Aster då. Promenerade (lååååångsamt) till St. Katherine Docks vid Towern (där A jobbar). Hur skönt som helst. Sedan satt vi på Stradas uteservering i solen och åt god risotto. Utmärkt! Nu är det nog dags för middagslur dock. Ingen rast ingen ro. :)

onsdag, oktober 06, 2010

Easy Swede


Bara för att det är roligt.

tisdag, oktober 05, 2010

Thai Tisdag

Började dagen med besök hos förlossningsläkare mm. Allt ser bra ut, det är bara att vänta nu. Nästa tid är om en vecka. Om jag inte lyckats klämma fram ungen innan dess *hoppas*. Fick även besked om vW-planerna, och det verkar bra. Inget att oroa sig för. När de skulle kolla läge & hjärtljud började pyret hicka och röra på sig märkbart. Som sig bör.

Efter lunch tog jag mig en tupplur och framåt kvällen for jag in till stan. Linus & jag hade nämligen middagsdejt. Jag har för tillfället ett 'tastecard' som ger runt 50% rabatt på mat på ett urval av restauranger. Då vi vill passa på rent allmänt, och utnyttja dessa erbjudande, samt jag var thaisugen så tog vi tillfället i akt. Vi gick på en restaurang vid Old Street som heter Thai Thai East. Allmänt sätt mkt bra (förrätterna var inte jättespännande, men huvudrätterna var riktigt fina och banana frittern jag tog till efterrätt liksp) och prisvärt även utan rabatten. Trevligt att komma ut llite också. Lätt att bara hänga hemma och vänta annars. Dessutom märkte vi att det gick bra att gå dit med barnvagn. Mkt bra.

Nu är jag riktigt trött. Tror det är dags att sussa.

måndag, oktober 04, 2010

Bullmamma

Fötterna är svullna som fan, men som kompensation har jag nygräddade kanelbulla (med mandelmassa i) som väntar och snart kvällsmålssoppa & bröd.

Utkast

Linus har gjort ett första utkast på ett magkollage.

Draft II

Pannkakor på Kanelbullens dag

Så var det måndag. Småfixade på fm, inkl stoppning av mina jättefina vantar jag trott jag tappade bort förrförra våren men som jag i sommra såterfann i en väska ngt malätna (dumma djur) och lite matinhandling. Gräddade sedan pannkakor till Linus och min lunch (jobbahemmadag idag). Mums! Utöver ett stort urval på sylt kunne vi, på sista pannkakan, avnjuta lite Green&Black nutella. Ett lunchavsnitt Lost följdes sedan av en middagslur. Alltså bara jag sov. Linus arbetar flitigt. Nu fuderar jag på om jag orkar baka kanelbullar eller inte.

söndag, oktober 03, 2010

39+0

Nu är det inte mkt kvar i graviditetsböckerna. :)