tisdag, augusti 21, 2007

De sista självande dagarna

Så närmade sig min Londonvistelse sitt slut. Det kändes konstigt och ledsamt. En vi hade en bra "sista" helg för sommaren.

På fredagen hade vi häng med James hemma hos oss. Vi åt kinamat, Gino och tittade på TV (det var Stephen Fry weekend). Mycket trevligt och avslappnat.

På lördage hade vi DIY-frossa. Vi åkte till Nort Greenwich och besökte B&Q (typ Beijers möter IKEA) och handlade. Så roligt. Älskar butiker med rade fter rad av skruvar och tuber att fylla sprickor med. Förstår inte riktigt varför, men så är det. Borr blev det, massor av skruv och plugg, tätning av olika slag och en "undrar vad det finns bakom väggen mätare" som märker av trä, metall och el. SÅ cool. Tur det också eftersom vi tänkt sätta en hylla där elsladdarna verkar leva ett vilt liv. Det blev en del hylluppsättning och fixande den kvällen.

Söndagen gjorde vi inte så värst mycket utom fick INTERNET (jippijippi), fixade mer i lägenheten och så. Jag var tvungen och packa och det var inte särskilt lätt - fick dra ned på kläderna jag skulle få hem efterhand. Dessutom var det tråkigt att packa. Vemodigt. Vi "firade" med Indisk hemkörd mat (MUMS) och Hägendaz Belgian Chocolate glass (dubbelmums) och försökte se Spiderman 3. Dock fick vi båda allt för mycket jobbiga känslor av den (så mycket blir fel) att vi slutade och umgicks istället.

Så var det dags att återvända till min andra verklighet.

Inga kommentarer: